Cele mai mari defecte în funcție de zodie

Credeți sau nu, dar astrele ne influențează viețile. Astrologii, din cele mai vechi timpuri, s-au preocupat cu deslușirea poziționării corpurilor cerești și astfel, au realizat diverse astrograme, care ajută la interpretarea personalității oamenilor.


Defecte și calități avem cu toții, că nimeni nu este perfect.
Există generalități pentru fiecare zodie în parte, dar nimic nu este bătut în cuie, că doar astrele dispun și omul predispune.


Cele mai mari defecte în funcție de zodia fiecăruia sunt:

Berbec - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt foarte încăpățânate, nu văd niciodată clanța de la ușă și preferă să dea cu capul în ea. Berbecii sunt: impulsivi, nerăbdători, irascibili, plini de ei, persuasivi, uneori sunt răutăciuși, răzbunători, lăudăroși. Frica cea mai mare a berbecilor este să nu aibă parte de eșec.

Taur - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: inflexibile, odată ce le intră în cap o idee nu și-o mai schimbă nici în ruptul capului, pentru că ei consideră că au mereu dreptate. Taurilor le place să se victimizeze și sunt: geloși, gurmanzi, încăpățânați, leneși, vicleni,  materialiști, lacomi, egoiști, posesivi și obsesivi. Frica cea mai mare a taurilor este să își piardă controlul pământului de sub picioare.

Gemeni - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: duale, smechere, manipulatoare, infidele, vorbărețe, ariviste și mincinoase iscusite. Gemenii se folosesc des de șantajul emoțional pentru a obține ceea ce doresc. Frica cea mai mare a gemenilor este de a nu fi abandonați.

Rac -  Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: misterioase, manipulatoare, instabile emoțional, capricioase, nesigure. Racii afișează un calm deosebit, dar sunt extrem de impulsivi când se simt atacați. Frica cea mai mare a racilor este singurătatea.

Leu - Persoanele născute sub acest semn zodial sunt: previzibile, egocentrice, lăudăroase, arongante, neiertătoare. Leilor le place să se dea mari cu ceea ce au. Frica cea mai mare a leilor este să nu fie în centrul atenției.

Fecioară - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: tipicare, neiertătoare,  critice, egocentrice, pisăloage, nevrotice, veșnic nemulțumite și obsedate de detalii, igienă și clasificări. Fecioarelor le place să critice pe oricine care nu este asemeni credințelor lor. Frica cea mai mare a fecioarelor este să se îmbolnăvească.

Balanță - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: superficiale, nehotărâte, vanitoase, iresponsabile și ranchiunoase. Balanțelor li se întâmplă să calce des strâmb în relații. Frica cea mai mare a balanțelor este de să ia o hotărâre imediată.

Scorpion - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: răzbunătoare, autoritare, geloase, dominatoare, suspicioase, secretoase. Scorpionii sunt destul de paranoici și văd primejdii peste tot în jurul lor. Frica cea mai mare a scorpionilor este să fie judecați de către ceilalți oameni.

Săgetător - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: credule, impulsive, lipsite de tact, nerăbdătoare. Săgetătorii sunt ușor de rănit și țin supărarea mult timp. Frica cea mai mare a săgetătorilor este să li se răpească libertatea.

Capricorn - Persoanele născute sub acest semn zodial sunt: conservatoare, materialiste, suspicioase, încăpățânate, manipulatoare și orgolioase. Capricornii fac multe compromisuri neortodoxe să ajungă unde își doresc. Frica cea mai mare a capricornilor este să își piardă statutul social.

Vărsător - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: imprevizibile, excentrice, rebele, caustice, nerăbdătoare și sfidătoare. Vărsătorilor le place să amâne sarcinile și sunt dezordonați. Frica cea mai mare a vărsătorilor este să li se îngrădească libertatea.

Pești - Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt: influențabile, naive, melancolice, depresive, geloase, vicioase.  Peștilor le place mereu să aibă ultimul cuvânt. Frica cea mai mare a peștilor este să nu fie apreciați de către ceilalți.

Dacă tot suntem în perioada zodiei Rac (22 iunie-22 iulie), am și un banc special pentru raci:

- Dragă, nu am avut noroc cu niciun bărbat!
- Cum așa?
- Primul a fugit cu o filipineză...
- Și al doilea?
- Nu vrea să fugă!


Sursa photo: pixabay.com
Cele mai mari defecte în funcție de zodie Cele mai mari defecte în funcție de zodie Reviewed by Sabina Laiber on iunie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.