"Casa Desanka din Arad"

Tocmai ce am primit un mail de la o bună prietenă legat de ceea ce se întâmplă prin ţărişoara noastră scumpă legat de "spiritualitate"... Hm... Am să redau exact mail-ul transmis de ea. Am acordul ei, deci totul e în regulă. :P Numele totuşi nu am să il dau, că nu are relevanţă, ci mai degrabă are întâietate ceea ce e a experimentat pe propria-i piele.

http://www.casadesanka.ro/

"Curioasă din fire am pornit spre Arad să văd ce se întâmpla acolo. Am aflat despre această "Doamnă" de la o fostă colegă de liceu. Nu a vrut să îmi spună prea multe, decât să mă asigure că e de bine să merg şi să mă conving cât de minunat este la "templu" (aşa spun oamenii care frecventează casa Desanka de pe str. Porumbiţei nr. 23 Arad ).
Până să ajung la "templu" prima dată iau contact cu, casa fostei colege de liceu... casă plină de icoane, nu ştiam sigur dacă e un apartament sau o biserică. În afară de icoane erau 2 tablouri mari pe birou: într-unul "Doamna" (Desanca Nicolai) şi "Domnul" (Oliver Nicolai - fiul "Doamnei"). Întrebările încep să îmi vină furtună în cap şi bineînţeles că nu ma pot abţine şi întreb: de ce atâtea icoane? - răspunsul ei fiind: "că aşa simte, că verişoara ei are mai multe icoane".
 De ce "Doamna" şi "Domnul" în tablouri? - răspuns: doar un zâmbet şi sugestia că voi înţelege.
De ce e ea în Arad? - răspuns: că aşa a simţit, că auzise de "Doamna" de la o vecină vindecată de cancer şi astfel a ajuns să locuiască în Arad, ştiind şi simţănd că acolo e "acasă".
Credinţa stă în icoane? - deja de la această întrebare devine iritată. :)
 Prefer să tac pentru o perioadă şi să las lucrurile să se petreacă. Seara îmi pune mp3-uri cu recitaluri ale "Doamnei" şi ale "Domnului". Aştept cu nerăbdare a doua zi să merg la "templu". Telefonul ei începe să tot sune. Erau persoane din Cluj, Oradea, Piteşti, Mioveni care-şi anunţau sosirea la templu. Modul de comunicare între ei fiind de genul:" Da, iubire. Doamne ajută! Te iubesc!".
Ajung pe strada Porumbiţei nr. 23 unde văd o casă cu porţi suficient de înalte cât să nu vezi în interior. Maşini şi un maxi-taxi în faţa porţii. Intru. Curtea pavată. Oameni modest îmbrăcaţi se îmbrăţişau cu atâta "iubire" când se întalneau. Eram nouă. Erau noi pentru mine. :) Mă uit în jur şi văd un bazin gol. Lângă el o statuie reprezentând pe fecioara Maria. Din când în când se mai duce câte o persoană ce atinge statuia şi pare a se ruga. Oameni tare credincioşi în curtea respectivă. Se anunţă de către o doamna blondă să intrăm în "templu". Când intru văd o sală plină cu oameni aşezaţi în bănci asemenea băncilor din biserica catolică. Colega mea trece întâi să sărute icoanele puse în faţa (gen altar) şi chiar să atingă şi scaunul "Doamnei" ( un scaun din piele de birou ) pe care era un tablou cu "Doamna". Mă uitam la cei din sală. Unii erau cu ochii închişi... era pe fundal o muzică de relaxare. Mă aşez şi eu în bancă. Am uitat să precizez că fosta colega de liceu mi-a dat câteva indicaţii: să îmi închid telefonul şi să nu deschid ochii în timpul "şedinţei". Întreb de ce? Răspunsul a fost: pentru că e energia atât de puternică încât nu e bine. Mda...
Pe uşă intră un tip cam de 30 de ani - "Domnul" - toata lumea în picioare, de parcă intrase domnul profesor. Spune: staţi jos! Îşi ia microfonul într-o mână şi începe a cuvânta: "Vă rog să închideţi telefoanele! Să închideţi ochii!"  Apoi începe să dea startul la a se rosti rugăciunea Tatăl nostru în cor. Ochii îmi erau închişi. Aşteptam continuarea. Şi începe: " acum vă relaxaţi; sunt în partea dreaptă a capului şi curăţ... şi vă dau lumină; sunt în stomac şi curăţ şi vă dau lumină; sunt în organele sexuale şi genitale şi curăţ şi dau lumină... După ce mai "curăţă" şi "lumină" câteva organe pune o casetă la un casetofon şi se auzea "Doamna" recitând poezii. Nu mă pot abţine şi deschid ochii. "Domnul" era în faţă şi toţi ceilalţi oameni din sală erau cuminţi cu ochii închişi. Îmi doresc cât mai repede să se termine "spectacolul" ăsta. Nu durează mult şi "Domnul" spune că atunci când va număra el de la 1 la 3 să deschidem ochii - ceea ce se întâmplă. Mă uitam la oamenii din jurul meu să-i văd cum sunt. Unii erau cu lacrimi în ochi, alţii liniştiţi de parcă trăiau în "rai"; colega se uită la mine să vadă ce reacţie am. Zâmbesc. Văd cum toţi ( să fi fost 100 şi ceva de oameni) oamenii se strâng de o parte şi de cealaltă a culoarului dintre cele două rânduri de bănci. Venea "Domnul" să-i binecuvănteze. Adică îi atingea pe mâini cu mâinile sale. Ce fericiţi erau! Îşi luau mâna atinsă şi o duceau în dreptul inimii, ca şi cum ar fi primit cel mai preţios dar din univers. Persoane cu poze şi cruciuliţe le întindeau "Domnului"  să le binecuvânteze. Mă uitam uimită la tot ceea ce se întâmpla. Se face o pauză de 10-15 minute şi apoi mai urmează o şedinţă de vindecare. La fel s-a întâmplat ca şi la prima şedinţă. Sincer, mă grăbeam cât mai repede să plec. Nu îmi venea să cred cât de manipulaţi sunt acei oameni. Până la urmă alegerea le aparţine - îmi repetam asta în gând continuu ca nu cumva să mă apuc să le zic în gura mare că sunt prostiţi pe faţă. Văd coadă la un geam în incinta curţii. Mă duc să văd ce se întâmplă. Se vindea apă: Apa Doamnei - apa cu puteri miraculoase. Hm... În "templu" se vindeau cărţi ale "Doamnei".
Până la urmă urmează să plec. Colega îmi spune că o să mă duc acasă la ea cu 3 tipe din Cluj, care urmau să rămână peste noapte la ea , duminică urmând o altă şedinţă. Le zic: Bună ziua!  şi mă urc în maşină. Sunt întrebată de unde sunt şi a câta oară vin la "templu". Le spun că e prima dată. Uimite! Primesc de la o doamnă mai în vârstă poze cu "Doamna" şi "Domnul". Încep să povestească ce trăiri miraculoase au avut şi că "Doamna" le-a ajutat. O doamnă povestea că i-a apărut "Doamna" într-o revelaţie şi i-a spus că va avea un accident şi că nu va muri. Şi aşa s-a întâmplat. Alta doamnă povestea că primeşte mereu mesaje de la "Doamna". Auzeam în maşină numai laude la adresa "Doamnei". Tipa de la volan ne anunţă că opreşte să ia nişte flori. Realizez când se întoarce că avea de gând să mergem la mormântul "DoamneI', ceea ce se şi întâmplă. Ajungem acolo. Chipurile lor erau atât de fericite în jurul mormântului. Mă uitam încă foarte uimită. Mi se sugerează să întind mâna deasupra mormântului şi să mă încarc. Să mă încarc cu ce? Cu energie de la "Doamna". cică. Vă daţi seama într-un cimitir 4 femei cu mâinile întinse deasupra unui mormânt?! Mă bufneşte şi râsul când îmi amintesc. :)
Au început să spună că odată erau la mormânt şi a început să curgă mir din statuia care a fost la început deasupra mormântului, statuie care au furat-o nişte puşti puşi de preoţi... că altădată când au fost au văzut lumină albastră, că, chiar şi atunci simţeau energie bună ce le vine în suflet. ....
De-abia aşteptam să plec. :) Ajungem într-un final acasă la fosta colegă de liceu. Îmi dau seama că nu mai am ce căuta şi a doua zi la "templu" şi mă pregătesc să prind  primul tren spre Bucureşti. Le explic pe înţelesul lor că nu sunt încă pregătită de aşa ceva, şi da, nu e întâmplător că am fost acolo. Una din tipe îmi zice: "partea întunecată te face să pleci". :)
Şi plecată am fost. :)
V-am povestit cât de cât de ce se întâmplă pe acolo. Puteţi să mai căutaţi păreri pe internet. Ceea ce este important de menţionat e că: într-adevăr "prostia" se manipulează.
Succes la demascarea "oamenilor luminoşi"!


Interesant!... 
"Casa Desanka din Arad" "Casa Desanka din Arad" Reviewed by Sabina Laiber on iulie 02, 2012 Rating: 5

41 de comentarii:

  1. Anonim23:48

    Draga Sabina iti scrie fosta colega de liceu,sincer imi pare rau ca atat ai inteles tu,pacat mare pacat ,nu lovi ca nu are rost ,ai sa spui eu nu am lovit ,da draguta mea dar crede-ma povestioara ta de aici are asa o anumita doza de sarcasm ,si crede-ma oamenii aia care i-ai vazut tu nu sunt manipulati si cand se luau in brate o faceau din iubire si numai din iubire,iubire care sper din suflet sa o traiesti...poate aceeasi iubire cu care eu te-am luat cu mine,nu am vrut sa te coptez in cine stie ce organizatie sau altceva,in rest nu-ti doresc decat fericirea si linistea pe care atat le cauti,daca nu ai mai privi oamenii cu superioritate crezand ca le sti pe toate cu siguranta ai ajunge mult mai departe.DOMNUL sa te ajute acel DOMN care crezi tu!Cu dragoste Chirita Mariana Ramona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim00:50

      Draga doamna Chirita Mariana, ii dau mare dreptate doamnei Sabina si va explic: in primul rand aceasta doamna "MARIA" Desanca a crezut ca va schimba lumea cu "energia" ei vindecatoare de boli si nu numai; acesta "forta-energie vindecatoare" vine de la demoni in primul rand....pacat de aceasta doamna ca a deschis portile iadului si acum sta si fiul sau "ISUS" Nicolae (ca asa se crede si va face sa credeti ca lui e "a doua venire a lui Isus pe pamant).....ecc ........"acel DOMN" in care crede doamna Sabina e UNUL SI UNICUL, in care credem toti si tot "acest DOMN" ne va scapa de toti demonii.......ati intrat draga doamna in cea mai mare secta "lumina", daca nu stiati, va rog sa cititi tot ce scrie in legatura cu asa numitul "templu" de la Arad....................sunt foarte multe de spus, dar cu siguranta in capul d-voastra pluteste lumina demonului Desanka.....si inca ceva vedeti ca aceasta "vindecatoare" a facut ani in urma niste cursuri Reiki, aceste cursuri au semne diavolicesti, iata de unde vine "puterea", nu va pot explica mai mult.....PS mergeti la un preot catolic sau ortodox si intrebati ce inseamna Reiki si va lamureste definitiv..............sper ca Bunul DUMNEZEU SA VA ADUCA PE CALEA CEA DREAPTA SI SA VA DEA LUMINA NECESARA SUFLETULUI, iar eu am sa ma rog pr d-voastra si pt ceilalti! toate cele bune!

      Ștergere
    2. Anonim18:07

      Pt. Anonimul care zice ca îi da maredreptate doamnei Sabina. Referitor la ce a scris el sau ea e mai bn. sa gandeasca de 10 ori inainte sa scrie asa tampenii de ce ? Pai hai sa vedem : In primul rand biblia spune ca demonii nu fac bine la oameni deci nu îï face sanatosi ,în al doilea rand demonii sau dracii nu invata oamenii sa se imbratiseze sau sa se iubeasca unul pe altul fara ca sa ceara ceva in schimb asaca putina atentie celui care scrie ca energia reiki vine de la demoni. In al treilea rand pe cine sa intrebam ce inseamna reiki ? Pepreotii Catolici care au omorat milioane de oameni arsi pe rug iar papii din trecut faceau sex cu toate femeile ? Pe astia tu îi consideri religie buna ?HMMMMM... Sau Calugarii si religia ortodoxa care fac sex intre ei abuzand de tinerii Teologii . Pe astia tu vrei sa îi intrebi ce inseamna cuvantul Reiki ??? Ce idiot trebuie sa fi ca sa gandesti asa. Iti spun un lucru pe care mintea ta poate ca nu are nivelul ca sa îl perceapa. In viata exista doua tipuri de energii. NEGATIVA SI POZITIVA. Energia Buna si energia rea. Deci Dumnezeu e energia buna si Dracul e energia rea. Asa ca daca cineva invata oamenii sa se iubeasca sa vb. frumos intre ei sa nu fie mandrii si dusmanosi indiferent de unde vin aceste indemne se poate zice ca acolo este Dumnezeu pt. ca domneste energia buna a iubirii a veseliei ,bucuriwi si vindecarii ,iar unde domneste energia rea carevine de la dracul acolo ai invidie ,ura si dusmanie asa cum uneori exista si in bisericile Ortodoxe si Catolice ca daca nu le dai bani nu sunt in stare sa iti citeasca o rugaciune mai mult dr cate ori ai auzit tu ca in timpurile noastre bisericile au vindecat oameni ca eu unul nu am auzit. Asa ca draga anonimule viata cosmosul ,planetele totul functioneaza in mijlocul a doua energi si anume energia buna si energia rea adica Dumnezeu si Diavolul .Datoria oamenilor e sa aleaga unde vor merge . Si nu vad de ce nu ar alege sa mearga acolo unde oamenii se iubesc se respecta se ajuta si se vindeca asta numesti tu Dracul ? Curios pt. ca si in trecut preotii religilor de care tu aminteai mai sus ca sa intrebe cineva un catolic sau un ortodox la fel si acei preoti vorbeau in trecut de iisus ca puterea lui de a vindeca persoane vine de la dracul si el facea la fel le spunea oamenilor sa se iubeasca intre ei asa cum se intampla si in templul din arad. Asa ca daca incerci sa spui ceva de genul pe care tu ai scris mai sus mai intai tr. sa gandesti ca Diavolul nu vindeca oameni si nici nu vrea ca oamenii sa se inteleaga si sa se iubeasca intre ei. Eu niciodata nu am fost la arad si nu cred ca o sa ajung vreodata ,dar respect culturile unde domneste iubirea armonia si intelegerea caci acolo este un locas al lui Dumnezeu Asa ca mai studiaza care sunt ideile lui Dumnezeu ca ( Iubire,armonie sanatate ,bucurie ) si care sunt ideile lui Dracul ca ( ispita ,invidia ura si dusmania ) de altfel lucruri pe carele utilizezi si tu in mesajul tau Asa ca draga anonim Drace studiaza mai bn. Biblia si Reiki.

      Ștergere
    3. Anonim18:09

      studiaza biblia si intelege ca energia lui dumnezeu se gaseste in orice lucru frumos si plin de iubire indiferent ce forma are

      Ștergere
    4. Ador răspunsul logic și lung al Anonimului. Sunt in arad, voi cauta acest loc pentru o opinie personala. Energia pe care o percep va fi definitorie. Multa dragoste!

      Ștergere
    5. Ador răspunsul logic și lung al Anonimului. Sunt in arad, voi cauta acest loc pentru o opinie personala. Energia pe care o percep va fi definitorie. Multa dragoste!

      Ștergere
    6. Ador răspunsul logic și lung al Anonimului. Sunt in arad, voi cauta acest loc pentru o opinie personala. Energia pe care o percep va fi definitorie. Multa dragoste!

      Ștergere
    7. Anonim21:55

      Vai de capul vostru de inculti. O sectã de tâmpiti si prosti usor de manipulat. ������

      Ștergere
  2. Anonim19:58

    ma gandeam ca o sa ai curajul sa postezi mesajul meu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti l-am publicat si asteptam chiar sa imi raspunzi ce inseamna pentru tine "pacat"... dar observ ca nu esti foarte atenta... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim13:20

    Sigur unul ele , pentru ca are plural, "din pacate", este si acela de a emite "judecati de valoare". Nu inseamna ca daca eu nu inteleg ceva,Nu Exista. "Nu este un dezastru să nu reuşeşti să-ţi cucereşti idealul, dar este un dezastru să nu ai niciun ideal de cucerit.
    Nu este o ruşine să nu atingi stelele, dar este o ruşine să nu ai stele spre care să tinzi.
    Păcat nu este să dai greş, ci să ţinteşti prea jos." Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am alergie la prostie!
    In Dex explica asa: "PROSTÍE s. 1. nătângie, neghiobie, nerozie, stupiditate, stupizenie, (rar) nătângeală, netoție, tonție, (franțuzism rar) sotiză, (înv. și reg.) nătărăie, (înv.) nărozenie, (fam.) zevzecie. (E de-o ~ proverbială.) 2. dobitocie, imbecilitate, nătângie, neghiobie, nerozie, prosteală, tâmpenie, (înv.) prostime. (A dat dovadă de o mare ~.) 3. (concr.) gogomănie, nătângie, neghiobie, nerozie, nesocotință, stupiditate, (rar) netoție, (înv. și reg.) nătărăie. (Mare ~ a spus.) 4. dobitocie, idioțenie, idioție, imbecilitate, inepție, neghiobie, nerozie, stupiditate, stupizenie, tâmpenie, (înv.) prostăticie. (Ce e ~ asta?) 5. v. absurditate. 6. gafă, poznă. (A comite o ~.) 7. v. copilărie. 8. v. mărunțiș. " va alegeti dumneavoastra, drag/a anonim/a, ce vreti de la dumneavoastra ca o caracteristica personala... :) Nu mai dati citate fara sa specificati autorul! Multumesc de vizionari la acest articol revolutionar pentru unii cititori... Prostia se plateste si adevarul doare! Succes in manipulare celor care sunt prea orbi de "statut": guru, maestru, invatator, vindecator, prevazator, clarvazator si alte mame Omizi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:25

      Draga mea,dar esti plina de ,,TINE ,, si nu stii sa asculti ! Imi pare rau sa/ti spun dar ai publicat un articol de doi bani,pe care tu il numesti,,revolutionar,, ! Esti penibila,nu mai am cuvinte !

      Ștergere
  6. Mi-a placut povestirea , daca tin bine minte, a familiei Rus. Apoi pastorul explica cum si de ce toate aceste minuni de la Arad.

    Eu am sa va dau doar un verset din Biblie, (celor care cunosc Biblia si o cred):
    "Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina" 2 Corinteni 11;14

    RăspundețiȘtergere
  7. oameni rugativa sincer si cu toata puterea si adevarul va aparea cercetati ai studiati spiritul si adevarul el este logic si nu uitati dupa fapte veti ati daca este de la bine sau de la rau

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim12:40

    o ,,poveste'' a unui suflet mic,care a primit o sansa..o sansa ratata..din prea mare graba de a judeca..de ce unii ,,mari ganditori''ca dumneavoastra doamna Sabina isi inchipuie ca sunt singurii destepti din univers?poate ca sunteti desteapta ,dar poate altii sunt mai destepti..fiecare intelege atat cat ii da voie propria evolutie spirituala..articolul demonstreaza cat ati evoluat doamna Sabina..poate ar fi necesar sa va autoevaluati putin!ce sa spun?Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Anonim, nici macar nu ati avut curajul in fata dumneavoastra sa va dezvaluiti identitatea... In fine... Iar apropo de "desteptaciunea" mea recunosc ca nu-s atat de desteapta precum par. Va multumesc pentru aprecieri si imi promit sa ma autoevaluez in fiecare clipa.
    Va cred ca sunteti "prins" in credinta dumneavoastra in cei ce reprezinta casa Desanka, dar nah ce sa va fac decat sa va urez: tot inainte in iluzie! Poate va cade o pietricica pe manuta si realizati ca cerul este uneori si albastru. :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim09:23

    nu mi-a fost frica sa-mi dezvalui identitatea..daca doriti ,numele meu este Popa Loredana.am considerat poate ca nu meritati..de obicei,nu raspund la provocari,dar dumneavoastra ati aruncat manusa.credinta mea o judeca numai bunul Dumnezeu,in nici un caz dumneavoastra.iluzia ca poate intr-adevar va autoevaluati o aveti dumneavoastra..chiar daca nu imi place sa ma repet,mai spun inca o data:dumneavoastra ati inteles exact atat cat ati putut.mai mult probabil,nu puteti.o simpla intrebare:dar,daca totusi este adevarat,dumneavoastra care ati emis judecata la prima vedere,dumneavoastra cum veti da socoteala?

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga mea, ai dreptatea ta! Te felicit ca o sustii cu atata tarie! De mine are cine sa aiba grija sa platesc fiecare greseala. "A gresi e uman dar te face sa te simti divin!" Murphy

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim12:48

    intr-o societate democratica am dreptul sa sustin ce vreau,exact ca si dumneavoastra..imi sustin parerea pentru ca am o baza.nu vorbesc doar ca sa vorbesc..incep sa cred doar ca definitia prostiei pe care ati copiat-o atat de nonsalant din dex,este doar pentru a o intelege tot dumneavoastra,care v-ati erijat in aparatorul ,,adevarului''.si pana la ,,draga mea'' adresat atat de nonsalant tot mie,ar trebui sa va ganditi ca..nu ne tragem de sireturi.in orice discutie ar trebui sa primeze respectul fata de interlocutor,incepand de la prima adresare.imi pare rau ca si aici a primat doar educatia dumneavoastra.Popa Loredana

    RăspundețiȘtergere
  13. Distinsa doamna/domnisoara, va rog a va petrece timpul in alta parte decat in casa Desanka! Dar urma alege... Nu mai raspund mesajelor dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim11:34

    Buna Sabina, familia mea si cu mine mergem la Templul Luminii din 1997. Noi am trecut prin multe, mama mea a avut diferite boli, printre care si-o tumoare la creierul mic, pe care a eliminat-o dupa tratamentul cu chirurgie cu lumina divina de la Templu. Nu vreau sa ma lungesc, doresc sa stii ca sunt Maestru Reiki, si cunosc tot felul de terapii complementare, tot ce tine de tratamente naturale, si le onorez, si le gasesc utilitatea, dar starile de inalta vibratie, de lumina, de iubire neconditionata, cum numai bunul Dumnezeu are pentru noi, doar acolo le-am simtit, de fapt acolo le-am invatat, caci altfel in aceasta lume unde sa le intalnesti?Iti recomand sa revii acolo, dar cu sufletul deschis, sa lasi mentalul deoparte si sa iti dai voie sa simti.Poate vei primi darul credintei, pe care il primim ca un har, de la Sfanta Treime.Suntem cu totii o familie, Domnul ne iubeste pe toti la fel, chiar daca noi, nu toti il iubim, de aceea te asteptam.Si-ti recomand si Apa Doamnei, care este cu adevarat binefacatoare.Ajuta foarte mult in momentul cand vei incepe sa ai eliminari, caci dupa 2-3 zile de tratament mare parte a oamenilor incep sa elimine. Iar legat de ''domnul profesor'' cum ii denumesti pe dl. Oliver, ai mare dreptate, este poate cel mai mare invatator pe care-l are Pamantul in acest moment, doar ca invatatura sa se percepe cu Inima si nu cu mentalul.
    Iti doresc Pace, Lumina, Adevar, si Iubire cat sa-ti poti deschide inima ( chakra inimii)
    imbratisari divine, Carmen Bobaru-Canada( scuze, nu stau sa-mi creez cont ptr. a posta..)

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim11:36

    Deci, reiau, vino sa-l cunosti pe Domnul Dumnezeu intrupat Acum, Aici pe Pamant!
    cu drag, tot Carmen

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur ca va ajuta ceea ce va ajuta si va doresc ceea ce e mai bine pentru dumneavoastra!
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  17. mda.. din pacate toate "magiile" astea ce se intampla acolo sunt de la diavol.. energii si alte lucruri, mai sunt si alte "magii" gen yoga etc.. diavolu' lucreaza in multe feluri, pe diferite laturi in diferite domenii. e trist... Domnul Isus s-a intrupat acum aprox 2000 de ani, lucrarea a fost finalizata, planul de mantuire a fost implinit... Calea este Isus Hristos .. El e calea, adevarul, si viata, "nimeni nu vine la Tatal decat prin mine" spune Domnul Isus .. El e calea spre cer, nu "doamna cutare" sau alt om.. in biblie gasim adevarul.. sunt multe de spus, ma opresc aici.. vad ca post-ul e din 2012 sunt in urma putin, da vorba aia "mai bine mai tarziu, decat niciodata" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim00:57

      bravo, trebuia scris cu litere mari..........HRISTOS E UNUL!
      Pacat, insa ca sunt foarte multi "adepti" ai "templului-lumina" si nu e vina lor....rugaciunea in grup face totul, sa ne rugam pt ei si pt noi......LUMINEAZA-I DOAMNE SI LUMINEAZA-NE DOAMNE ISUSE!

      Ștergere
    2. Anonim00:24

      aha!

      Ștergere
  18. Anonim23:42

    Daca ar realiza numai acei oameni ca asa zisele minuni vin din interiorul lor si din convingerea lor,nu din asa numitele incarnari ale lui Iisus sau ale Fecioarei Maria.Oamenii au mereu nevoie de carje ca sa creada si pe cineva pe care sa il aduleze,si cedeaza puterea personala in favoarea altor fiinte.Este adevarat ca Reiki functioneaza,dar este doar o terapie si atata tot,nu este nimic mistic in ea,si nu ar trebui ridicate "temple"pentru asta.Dar fiecare isi traieste alegerile,este urat si pentru cei manipulati dar mai ales pentru cei care manipuleaza,pentru ca se folosesc de credinta acelor oameni....

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim18:48

    mda cand vad ce se scrie aici ma ia cu dureri de cap. in primul fiecare crede ce vrea dar un lucru ii sigur suta la suta,ca diavolul nu a vindecat si nu va vindeca nici odata,punct.iar de aici reiese ca toti cei ce sau vindecat la templul luminii din arad mai ales in timpul cand doamna era pe pamant sunt toate adevarate,cunosc persoane care sau vindecat de metastaze acolo iam vazut acolo le stiu povestea.un singur lucru vreau sa le mai spun la cei care merg acolo la templu,,nu mai aruncati margaritare la porci,, nu toti oamenii pot sa inteleagha sau sa primesca adevarul,iar multi care il primesc il calca in picioare gen simona leiber si altii etc etc etc

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim18:49

    mda cand vad ce se scrie aici ma ia cu dureri de cap. in primul fiecare crede ce vrea dar un lucru ii sigur suta la suta,ca diavolul nu a vindecat si nu va vindeca nici odata,punct.iar de aici reiese ca toti cei ce sau vindecat la templul luminii din arad mai ales in timpul cand doamna era pe pamant sunt toate adevarate,cunosc persoane care sau vindecat de metastaze acolo iam vazut acolo le stiu povestea.un singur lucru vreau sa le mai spun la cei care merg acolo la templu,,nu mai aruncati margaritare la porci,, nu toti oamenii pot sa inteleagha sau sa primesca adevarul,iar multi care il primesc il calca in picioare gen simona leiber si altii etc etc etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu anonim/ă,

      în primul rând numele meu este Sabina Laiber, nu Simona Leiber. Atenţie la prezent şi la ortografie, puţină şcoală nu strică nimănui şi informează-te mai mult în orice domeniu. Se pare că ai nevoie de lumina ta interioară. :) Drum bun în voia ta!

      Ștergere
  21. Anonim12:06

    Mi se pare o prostie toata organizatia asta ,,Desanka'' ....oameni buni, terapia Reiki nu are legatura cu vreo divinitate,este o terapie ce foloseste energia cosmica,ceva demonstrat stiintific. Si ca sa vedeti adevarata lumina, nu exista nici o divinitate, nu exista zei....treziti-va la realitate suntem in secolul 21. Totul depinde de evolutia stiintifica si de stiinta, tot ceea ce se invarte in jurul nostru este stiinta. Nu exista DUMNEZEU! Daca traduceti biblia in limba ebraica veti vedea ca nu este mentionat cuvantul zeu sau dumnezeu....acum puteti sa faceti ca babele din cartier si sa-mi spuneti ca se afla satan in mine:))) pana si notiunea de ,,satana'' e data gresit .... Satan si Lucifer sunt 2 persoane diferite..si in nici un caz ingeri cazuti sau diavoli ;) iar notiunea asta de dumnezeu este defapt Elohim in biblia originala,si ii reprezinta pe ,,Cei de sus'' nu cel de sus...singularul cuvantului fiind ,,Eloha'' ... . Principala teorie plauzibila ar fi ca am fost creati de o civilizatie avansata. Dar nu trebuie sa va preocupe religia,este bine sa o studiati,dar nu va lasati indoctrinati,fiti liberi ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu pot sa nu ma abtin sa scriu(si deopotriva sa si rîd) celor care cred ca meseriasa si meseriasul ar fi dumnezei sau ar fi ajutati de Dumnezeu! Reperul este BIBLIA! Da! Ati citit bine! Biblia! Iar in Biblie scrie ca Hristos a murit si inviat ( deci nu mai e nevoie de altul pe nume Oliver)! Ceea ce voi traiti acolo la desanka nu este altceva decit manipulare DEMONICA! Si desanka (cica marea vindecatoare) a murit de cancer! Ma si mir cum pot oamenii sa fie atit de inculti si creduli! Apropo, drumul spre IAD e pavat cu intentii bune!

    RăspundețiȘtergere
  23. Si daca nu publicati ce am scris dovedeste ca stapînul vostru satan se teme de adevar! Adevarul biblic!

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim15:40

    Doamna Desanca spunea sa punem genunchii in pamant si sa cerem raspuns de la Tatal,voi ,care o improscati cu noroi pe Doamna, ati facut acest lucru inainte de a va exprima parerea?

    RăspundețiȘtergere
  25. lupusor sorin21:40

    am citit tot,si am gasit un mic, mare adevar,reacti adverse peste tot, DEZBINARE,URA,EGOISM,MANIPULARE,MINCIUNA,SI...........INTELEPCIUNE lumeasca,multa,ma intreb oare ADEVARUL unde este?al vostru sa fie PACATUL daca am sa o iau pe un drum gresit in viata,voi sa dati socoteala pentru cuvintele care va ies pe gura,caci de aici incepe judecata, din vorbele tale vei fi socotit ,vrednic sau nevrednic.cer iertare pentru cuvintele mele

    RăspundețiȘtergere
  26. Am ajuns la doamna Desanka la data de 14.10.1996, după o călătorie de 700 km. Am venit cu băiatul meu mijlociu, Mircea-Viorel, grav bolnav, diagnosticat cu PESS. L-a văzut doamna Desanka, i-a luat mâna dreaptă în mâna ei, l-a strigat și băiatul a avut un scurt moment de revenire (era într-o stare de semiconştienťă). Apoi... ne-a spus că băiatul va muri. Și așa s-a întâmplat peste unsprezece zile...

    RăspundețiȘtergere
  27. Despre tehnica Reiki am auzit și chiar am fost tratat de un terapeut din Călărași, orașul meu de domiciliu. Am probleme cu glicemia, iar tratamentul era totuși scump (60 lei ședința). Am renunțat și apelat la alte mijloace pentru coborârea glicemiei.

    RăspundețiȘtergere


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.