Experienţa mea cu braţara fitness Fitbit Charge 2

     Moda ceasurilor a revenit, ceea ce este minunat. Avem nevoie mereu să ştim cum ne organizăm timpul în funcţie de ore, minute şi secunde în fiecare zi. Aproape majoritatea oamenilor folosesc telefonul mobil pe post de ceas, dar sunt persoane care şi-au achiziţionat brăţări fitness care au mult mai multe funcţii şi beneficii decât un ceas obişnuit.

     De când mă ştiu am fost preocupată de sănătatea mea şi mi-am dorit să ştiu despre corpul meu cât mai multe posibil şi într-un timp cât mai scurt. Pe lângă controalele regulate la medic acum mă bucur zilnic de monitorizarea pulsului meu în orice moment al zilei, de numărul de paşi efectuaţi, de cât de bine am dormit în timpul nopţii cu ajutorul brăţării Fitbit Charge 2 de culoare mov.



    Ce utilităţi are brăţara fitness Fitbit Charge 2

Monitorizarea continuă: 
- a ritmului cardiac prin măsurarea pulsului de la încheietura mâinii
- a paşilor efectuaţi în întreaga zi
- a caloriilor arse
- a treptelor urcate
- a exerciţiilor de bază precum: alergat, ridicare a greutăţilor sau yoga.
De fiecare dată când ai un repaus prelungit eşti notificat printr-o vibraţie a brăţării şi eşti încurajat să faci cel puţin 250 de paşi pe oră.

Bateria ţine până la 5 zile de utilizare şi durează doar o oră sau maxim 2 ore să se încarce printr-un cablu usb conectat la o sursă de energie electrică.

Braţara Fitbit Charge 2 se conectează prin bluetooth la dispozitivul tău mobil, iar prin aplicaţia Fitbit descărcată de pe Google Play poţi să te bucuri de mai multe beneficii detaliate precum ca:

- îţi poţi seta o oră anume de alarmă, iar brăţara fitness îţi va vibra uşor pentru a te anunţa
- poţi vedea cât de bine, câte ore şi cât de profund ai dormit


- poţi să îţi introduci datele personale legate de kilograme, vârstă, sex pentru a-ţi seta un program de menţinere a siluetei sau poţi să notezi zilnic tot ceea ce mânânci şi bei pentru a ajunge la greutatea dorită. Ai parte de un antrenor virtual care îţi este aproape clipă de clipă, depinde doar de tine gradul de motivare pe care îl ai pentru a avea o sănătate excelentă.

      Îmi place această brăţară pentru că e uşoară şi de cele mai multe ori nici măcar nu o simt la mână, deoarece materialul curelei este din latex. Acum am şi ceas, am şi monitorizare permanentă a activităţilor mele fizice şi pot fi notificată imediat cum primesc apeluri şi sms-uri fiind în conexiune bluethooth permanent cu telefonul mobil.

Dezavantaj:

- această brăţară fitness nu o poţi folosi când înoţi sau faci duş.

Fitbit este un brand recunoscut în lume pentru proiectarea de produse cu senzori şi tehnologia fără fir care au adus un aport important în atingerea obiectivelor de sănătate şi de fitness pentru oameni.

Un mic filmuleţ de prezentare:
     
:                                                    




Experienţa mea cu braţara fitness Fitbit Charge 2 Experienţa mea cu braţara fitness Fitbit Charge 2 Reviewed by Sabina Laiber on mai 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.