Despre mine


Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă “frumos. Îmi place să găsesc frumosul și interesantul în tot ceea ce ne înconjoară.  Îmi place să fac și să încerc lucruri noi zi de zi și mai presus de toate îmi place să scriu despre experiențele mele și despre lucrurile pe care le încerc adesea.

Iubesc arta și tot ceea ce ține de artă, îmi place să scriu pe blogul meu despre asta și despre artiștii talentați dar mai puțin cunoscuți, îmi place să experimentez, să călătoresc, să iubesc, să fiu eu... să trăiesc!

Acest blog este destul de vechi, de ani de zile am simțit nevoia să îmi împărtășesc trăirile cu cei din jur, pentru că, zic eu, vorbele scrise cu drag au puterea de a schimba viețile oamenilor spre bine.  Scriu despre mine, despre cei din viața mea, despre natură și despre tot ceea ce ne face viața mai frumoasă.

Vocea mea interioară este acum și vocea altora, și deși uneori gândurile mele sunt foarte incoerente, m-am străduit și mă străduiesc în continuare să scriu lucruri de o anumită valoare din care toți să putem învăța ceva folositor.

Amintiri spre viitor a fost și este un colț al sufletului meu, o oglindă a personalității mele, o exprimare în cuvinte a unei vieți efemere dar trăită la maxim!

Despre mine Despre mine Reviewed by Sabina Laiber on mai 16, 2019 Rating: 5

2 comentarii:

 1. "frumosul" despre care vorbesti in descriere presupune "uratul". Problema raului este una de actualitate ca si cea a frumosului si desii este mental sanatos sa facem abstractie de aceasta si sa ne preocupam de frumos, este anevoios adesea. Ma bucur sa vad scriitori tineri, romani. Uneori cred ca sunt singurul. De aici poate si anevoia de a publica. Imi fac timp sa te citesc curand, cum spuneam....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt mulți scriitori tineri care au pană.
   Mulțumesc pentru timpul acordat!

   Ștergere


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.