Unde ne distrăm în timpul săptămânii? Stand-up comedy la The Fool

Trăim cei mai mulţi dintre noi într-o stare continuă de stres cauzată de presiunea job-ului, nebunia din trafic, problemele inerente din viaţa de familie, nesiguranţa unui trai decent într-o societate destul de instabilă din punct de vedere economic, grijile privind sănătatea fizică şi multe altele. Atunci când paharul ni se umple uşurel începem să căutăm soluţii de dezamorsare a bombei ce ticăie în interiorul nostru şi cel mai la îndemână ne este să facem haz de necaz şi mergem la un spectacol de stand-up comedy.

Răsul este cea mai bună terapie pentru orice om împovărat de grijile cotidiene. Pe scena vieţii nu e mereu numai lapte şi miere, mai sunt şi momente în care simţi acreala şi amărăciunea, dar viaţa e complexă şi are supapele ei. Unul dintre cele mai bune remedii este să mergi la spectacole de stand-up comedy, cu siguranţă se vor găsi câteva poante care să te deconecteze de la viaţa ta de zi cu zi.

Săptămâna aceasta am fost pentru prima dată în The Fool, o locaţie excelentă pentru show-uri de comedie cu interpreţi precum: Micutzu, Badea, Bordea, Claudiu Popa, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Mane Voicu şi George Adrian.



Am ajuns marţi 21 mai, ora 20:00 la show-ul Şantier de creaţie unde pe scenă apar pe rând perechi de câte doi interpreţi de stand-up comedy care încep a spune o poveste adevărată din viaţa personală şi apoi spun o poveste adevărată sau falsă, iar publicul trebuie să îşi dea seama dacă aceasta este falsă sau adevărată. M-a uimit improvizaţia foarte bine pusă la punct a comedianţilor şi reacţia în lanţ de râsete şi de aplauze a publicului. Întreaga locaţie era ocupată full, ceea ce înseamnă că bucureştenii gustă umorul, fie el de multe ori acid, dar reprezentând realitatea societăţii contemporane.


Mergând la acest show de comedie în care a predominat un "anumit" subiect mi-am adus aminte de un banc drăguţ despre cel mai rapid lucru din lume după părerea unor prieteni:

Primul: - Eu cred că cel mai rapid lucru din lume e gândul! Te gândeşti la cineva şi nici nu îţi dai seama când o faci.
Al doilea: - Eu aş zice că este clipitul cel mai rapid. Nici nu îţi dai seama când clipeşti, atât de rapid este.
Al treilea: - Domnilor, eu sunt de părere că lumina este cea mai rapidă. Cum apeşi pe întrerupător cum se umple toată camera de lumină., adică e ceva foarte rapid.
Al patrulea: - Cum să vă spun eu, dar după părerea mea diareea este cea mai rapidă din lume. Vă spun de ce: aseară m-am căcat pe mine şi nu am avut timp nici să mă gândesc, nici să clipesc şi nici să aprind lumina.

Deci dacă vrei să te distrezi copios sau cel puţin să zâmbeşti într-una din zilele săptămânii poţi să alegi un spectacol de stand-up comedy la The Fool sau din orice altă locaţie unde se susţin astfel de show-uri.

Mă bucur că în România comedia capătă tot felul de nuanţe potrivite fiecărui tip de caracter şi că deja există locuri dedicate umorului.

Suntem veseli şi frumoşi numai dacă ne suntem conştienţi că putem fi astfel!

Să râdem cât putem, chiar dacă unii susţin că ne putem îngrăşa. 

Unde ne distrăm în timpul săptămânii? Stand-up comedy la The Fool Unde ne distrăm în timpul săptămânii? Stand-up comedy la The Fool Reviewed by Sabina Laiber on mai 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.