Cele mai apreciate seriale ale anului 2019

Când vine vorba despre cum îţi petreci timpul acasă în mod util şi plăcut cei mai mulţi oameni spun că adoră să se uite la seriale. Cele mai vizionate şi apreciate seriale în momentul de faţă sunt:

1. Sex Education 

Un serial educativ atât pentru părinţi, cât şi pentru adolescenţi. Cunoscuta actriţă Gillian Anderson din Dosarele X interpretează rolul unui terapeut nonconformist şi este mama unui băiat adolescent care se confruntă cu probleme sexuale atât ale lui, cât şi ale colegiilor săi de la şcoală. Asa Butterfield (Otis - fiul) se hotăreşte să facă împreună cu un coleg o clinică de terapie sexuală în subsolul şcolii. Serialul are multe momente de amuzament şi este foarte apreciat în întreaga lume.


2. Lucifer

Actorul Tom Ellis interpretează un rol magnific cu rafinament şi şarm: Lucifer. În acest serial umorul, ironia, intriga, răsturnările de situaţie, misterul şi aventura te vor captiva de la primul episod.


3. Outlander

Povestea incredibilă şi plină de peripeţii a unei asistente medicale de război din 1945 care călătoreşte în timp în anul 1743. Un serial după romanul Dianei Gabaldon - Cercul de piatră.


4. La Casa de Papel sau Money Heist

Regizorul Alex Pina a reuşit să facă un serial atât de bun încât acesta a fost cea mai urmărit din toate producţiile străine care sunt vizionate pe Netflix. Despre ce este vorba în acest serial? Despre organizarea unui jaf la Monetăria Spaniei a lui "El Profesor" împreună cu 8 infractori. Acţiunea şi suspansul te vor ţine cu sufletul la gură şi vei dori să vezi toate sezoanele apărute deja.


5. Grace şi Frankie

Jane Fonda şi Lily Tomlin sunt două femei care devin prietene după ce soţii lor le părăsesc pentru a forma un cuplu unul cu celălalt. În fiecare episod creatorii serialului Friends, Marta Kauffman şi Howard J. Morris, au reuşit să scoată în evidenţă cu un delicios umor că viaţa poate să fie frumoasă şi captivantă şi după vârsta de 70 de ani. 


6. Black Mirror

Un serial cu episoade independente care surprinde influenţa negativă a noii tehnologii asupra oamenilor din societatea modernă.  



7.  Cernobîl 

Vei descoperi cu uimire şi şoc ceea ce s-a întâmplat în timpul accidentului nuclear din 1986 şi cum întreaga Europă a fost salvată de la un dezastru colosal.







Cele mai apreciate seriale ale anului 2019 Cele mai apreciate seriale ale anului 2019 Reviewed by Sabina Laiber on mai 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.