Distracţie maximă la Museum of Senses din Bucureşti!

Este adevărat că de multe ori mi s-a întâmplat să mă întreb ce pot face diferit în Bucureşti în timpul zilei. De curând mi-am adus aminte de cineva care mi-a spus că s-a distrat maxim la Muzeul Simţurilor din incinta mall Afi şi am început să caut informaţii despre acest muzeu. Cum Google ştie tot am găsit toate informaţiile dorite: adresa exactă, program de vizitare, preţul unui bilet şi recenzii despre acest loc. Mi-a fost necesar doar să îmi dau seama că este locul unde îmi pot trezi simţurile şi pot să simt mai mult şi am şi vizitat acest muzeu.

M-am simţit ca un copil să descopăr fiecare element din acestă locaţie. Recunosc că mi-a plăcut mult oglinda care mă arăta slabă. Dar m-a amuzat şi camera unde totul era pe dos.


Realizezi că tot ceea ce pare că vezi în jurul tău poate avea o altă formă. Iluzia optică este surprinzătoare de cele mai multe ori, dar în acelaşi timp te învaţă să priveşti mereu orice situaţie din viaţă şi din alt unghi de vedere.

În mica mea călătorie în acest  muzeu în care m-am perceput mare sau mică sau m-am văzut reflectată în tot felul de oglinzi, am simţit obiecte pe care nu le vedeam, dar le recunoşteam după atingere sau am simţit că mă învârt pe un pod amenajat într-o cameră plină de lumini, m-am distrat de minune.

Museum of Senses din Bucureşti este un loc educativ, distractiv, misterios, dar şi raţional unde îţi poţi petrece timpul împreună cu familia sau prietenii.

Programul de vizitare este: 

Luni - Joi între orele 10:00-22:00
Vineri - Sâmbătă între orele 10:00 - 23:00
Duminică între orele 10:00 - 22:00

Preţurile sunt după cum urmează:

Adulţi - 39 lei
Copii (între 5 şi 15 ani) -29 lei
Familii - 94 lei

Mie mi-a plăcut ora petrecută în acest univers al simţurilor şi cu siguranţă aş mai merge şi la alte muzee de genul acesta.

"Iluzia este materialul didactic pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a învăţa ce este adevărul." - Ioan Gyuri Pascu




Distracţie maximă la Museum of Senses din Bucureşti! Distracţie maximă la Museum of Senses din Bucureşti! Reviewed by Sabina Laiber on mai 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.