Hard Rock Cafe din Bucureşti

Una din cele mai mari plăceri ale fiinţei umane este să mănânce, dar este foarte important ceea ce mănâncă şi unde mănâncă. Suntem fiinţe sociale şi preferăm să mergem să luăm micul dejun, prânzul sau cina într-un loc unde ne simţim bine cu mediul înconjurător. Cred că vi s-a întâmplat de foarte multe ori să mâncaţi ceva anume numai pentru că arăta bine în farfurie, deci imaginea contează pentru a crea preludiul pentru papilele gustative.


Unul din locurile mele preferate în care îmi place merg este Hard Rock Cafe din Bucureşti. Îmi place foarte mult cum este decorat. Pe pereţi găseşti una din chitările lui Richie Sambora, bustiera Madonnei, o pereche de pantaloni de scenă donată de Prince, o pereche de pantaloni de spectacol ai Shakirei, un costum purtat de John Lenon, o chitară bass cu trei grifuri la care a cântat basistul trupei Yes şi una din ţinutele de scenă creată îndeosebi pentru Elton John.

De fiecare dată când ajung în acest restaurant descopăr cu bucurie ceva care să îmi atragă privirea. Ultima dată când am mers ştiu că nu am rezistat tentaţiei de a-mi achiziţiona un tricou cu sigla restaurantului.

Când eşti client la Hard Rock Cafe te simţi ca o mică celebritate. Servirea este ireproşabilă, ospătarii fiind mereu atenţi la nevoile clienţilor.

Meniul este celebru în toată lumea oferind produse proaspete din bucătăria americană. Cele mai bune coaste de porc am mâncat la Hard Rock Cafe, dar recent m-am bucurat de Famous Fajita cu creveţi.


Pentru prima dată am încercat cocktailul Groupie Grind şi nu voi uita niciodată gustul pe care l-am simţit, plus că arată foarte bine.


La Hard Rock Cafe te simţi bine indiferent de momentul zilei, fie că ai ales să ieşi cu prietenii sau familia.

Multe spectacole au loc în acest restaurant. Mulţi artişti renumiţi susţin show-uri live în această locaţie. Serile devin magice şi pline de energie. De câte ori am fost la un spectacol la Hard Rock Cafe chiar m-am distrat copios.

Spaţiul este foarte generos având peste 1500 de metri pătraţi, locuri în interior pentru 350 de persoane, iar pe terasa cu vedere spre lacul din parcul Regele Mihai I sunt 150 de locuri.

Locaţia este uşor de găsit odată ce aţi intrat în parcul Herestrău prin intrarea Kiseleff veţi vedea chitara uriaşă cu sigla Hard Rock Cafe. Adresa completă este Şoseaua Pavel Dimitrievi Kiseleff 32.

Mie îmi place să merg în acest loc, dar poate sunt subiectivă, şi dacă şi tu vei merge sunt sigură că o să te simţi foarte bine în acest restaurant foarte primitor din foarte multe de vedere. 

Primul Hard Rock Cafe din lume a fost fondat de Isaac Tigrett şi Pter Morton în Londra în anul 1971 şi lanţul de restaurante a devenit faimos începând cu anul 1979, când pe pereţii cafenelelor au apărut tot felul de suveniruri rock and roll. Legendarul Eric Clapton şi-a donat chitara Red Fender Lead II şi astfel în istoria Hard Rock el a oferit primul suvenir, după gestul său au fost multe alte celebrităţi care şi-au donat obiectele personale acestui brand celebru în întreaga lume. Când eşti într-unul din restaurantele Hard Rock Cafe cu siguranţă în acel loc este un obiect rar şi unic în lume. Pe lângă succesul de necontestat al cafenelelor Hard Rock proprietarii şi-au extins activitatea în domeniul hotelier şi în cel al jocurilor de noroc.

 Ce bine că în Bucureşti există din 2008 un Hard Rock Cafe!

Hard Rock Cafe din Bucureşti Hard Rock Cafe din Bucureşti Reviewed by Sabina Laiber on mai 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.