"Să ştii, fă, că te-am iubit" - show muzical în Bucureşti


Dacă nu aveţi ce face pe 19 şi 30 mai 2019 vă recomand să mergeţi la Teatrul InDart pe strada Colţei nr. 44 ora 20:00 la piesa "Să ştii, fă, că te-am iubit"


este un show muzical înterpretat de:

Elena Albu - voce
Rebeca Tănasie - violă
Camelia Iancu - violoncel
Irina Răducanu - vioară

în regia  Mihaelei Albu, iar de sunet şi lumini ocupându-se Răzvan Stăicuţ.

Este un spectacol unde melodiile Mariei Tănase se aud foarte bine interpretate de către Elena Albu. Am fost la acest show muzical şi am plecat cu bună dispoziţie. Sincer nu am crezut că mai poate cineva să cânte precum Maria Tănase, dar plăcută mi-a fost surpriza să o aud pe Elena şi să mă bucur că există cineva care duce mai departe melodiile "păsării măiestre", aşa o numea Nicolae Iorga pe Maria Tănase.

Bilete pot fi achiziţionate de pe site-ul www.mystage.ro sau prin apel la numărul 0724.304.593 pentru a rezerva locuri urmând a achita biletele la intrare în ziua spectacolului, fie la teatrul InDart de luni până vineri între orele 12:00 - 20:00.

Filmuleţul de mai jos este creat cu ajutorul mai multor persoane care au fost încântate de spectacolul "Să ştii, fă, că te-am iubit".



Elena Albu este un artist complex care reuşeşte de fiecare dată să surpindă publicul.
Despre activităţile artistice ale Elenei şi ale colaboratorilor ei puteţi să aflaţi pe pagina ei de Facebook https://www.facebook.com/elenaanaalbu

Bine spunea Stela Popescu că "rolul esenţial al teatrului este acela de a-i aduce pe oameni la spectacole, pentru că teatrul este o şcoală".

Să ne vedem la teatru!

"Să ştii, fă, că te-am iubit" - show muzical în Bucureşti "Să ştii, fă, că te-am iubit" - show muzical în Bucureşti Reviewed by Sabina Laiber on mai 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.