Nu ai Facebook nu existi!
De ceva timp urmaresc ceea ce se intampla pe Facebook si ma uimeste ca s-a creat o alta lume in care oamenii traiesc cu bune si cu rele. Fiecare poate spune ce vrea si arata lumii ceea ce simte, gandeste si ce face. M-am uitat la pozele postate. Totul e de actualitate si stim unii de altii dand like-uri. Merg pe strada si aud vorbindu-se despre ceea ce se intampla pe Facebook. Prea multa transparenta, dar este si internetul o etapa a dezvoltarii umanitatii. Nu se mai trimit pps-uri prin mail, apeluri telefonice se efectueaza doar in caz de urgenta. Comunicarea este totala pe acest site: mesaje, video si voce. Nu ai Facebook nu existi! Ne-am prins si in bula asta cum altadata am fost prinsi in Mirc, Neogen, Hi5, etc. Suntem reali intr-o lume virtuala!
Nu ai Facebook nu existi! Nu ai Facebook nu existi! Reviewed by Sabina Laiber on noiembrie 17, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

 1. Anonim16:30

  La fel de transparenta precum misterul tau. O admiratoare

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu incep sa detest mediul virtual, oamenii nu mai stiu sa aprecieze prezentele reale.

  RăspundețiȘtergere
 3. Doar unii oameni nu mai stiu a aprecia prezentele reale. :P Noroc ca exista oameni ce le place sa cunoasca oameni in timp real si face to face.

  RăspundețiȘtergere


Spune, te rog! :P

Anunț important pentru iubitorii de artă și cultură românească!

Bună!      După cum spuneam luna trecută pe grupul ”ASOCIAȚIA POARTA CĂTRE TINE” de pe Facebook vor începe ceva evenimente culturale organiz...

Un produs Blogger.