Cine suntem cu adevarat?

Se intampla de multe ori sa te inseli in privinta unor oameni, dar deja multi dintre voi v-ati obisnuit cu asta, deci nu spun nimic nou.
Pe mine inca ma surprinde neplacut sa stabilesc ceva si sa iasa altceva. Oare au disparut oamenii care stiu cu adevarat ce vor???
Ma lamuresc pe zi ce trece ca in ziua de azi este foarte greu sa ai o relatie armonioasa. Sa fie multe relatii bazate doar pe anumite interese? Nasol. Cred ca in curand o sa dispara cuvantul "Te iubesc!", ci mai degraba o sa fie la moda "Am nevoie de tine!"...
Am multi cunoscuti casatoriti, dar casatoria a redat vederea iubirii oarbe.
Nevoi, nevoi si iar nevoi. Ne satisfacem nevoi prin ceilalti. Clar sunt o tipa prea visatoare si sper ca totusi sa mai existe oameni care sa porneasca de la zero bazandu-se pe sentimente si sa evolueze impreuna.
Traim intr-o societate nebuna. Cu cat ai mai multi bani si faima cu atat esti apreciat, nu conteaza daca ai numai 6 clase. Important este ca te-ai descurcat. La femei e simplu prostitutia legala - casatoria. Oare cei devorati de resurse nu realizeaza? Cum sa nu. Doar ca merg inainte, ca doar nu au altceva la indemana.
Pana la urma inceputul unui relatii este cel mai adorabil, in rest intervin nevoi... si unul din cei doi simte ca nu mai e pe aceeasi lungime de unda si evident schimba unda. :)

Traim intr-o societate tehnologizata si nu mai este mult pana cand devenim roboti.
Ma bucur ca pana acum am trait clipe de neuitat, or sa ramana in amintire... si atat.

Cine suntem cu adevarat? Cine suntem cu adevarat? Reviewed by Sabina Laiber on noiembrie 21, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.