8 ”sfaturi” pentru a fi mereu fericit

Există o căutare constantă a fericirii. Uneori suntem hrăniți cu dezinformare și cu idei teribile care ne spun că punerea fericirii altcuiva înaintea fericirii noastre este ceea ce trebuie făcut. Pentru unii dintre noi, suntem învățați că fericirea noastră vine sub forma de servitute față de părinți, soție, copii, locuri de muncă și lista continuă. Ni se oferă deseori dezinformări bazate pe experiențele și preferințele personale ale altei persoane, în ceea ce privește fericirea lor. Ceea ce nu reușim mereu să înțelegem este că fericirea este diferită pentru toată lumea. Lucrurile care te fac pe tine fericit s-ar putea să nu facă pe altcineva împlinit. Mulți dintre noi ne petrecem cantități semnificative din timpul vieții urmărind viziunea altcuiva despre ce este fericirea.

Dacă nu preferi să citești, poți sări peste text și să vizionezi videoclipul aici:


Problema este că nu îți dai timp să încerci să-ți dai seama ce te va face pe tine cu adevărat fericit. Prin urmare, îți provoci inutil tulburări mentale asupra motivului pentru care nu te simți la fel de fericit pe cât credeai că vei fi odată ce ai imitat viața unui alt individ. Adesea avem obiceiul de a fi luați de valul societății sau de viziunile prezentate din viața altcuiva și avem tendința de a face presupunerea că, deoarece au un stil de viață special și aparent împlinit, automat au și atins adevărata fericire. Presupunând că cineva este fericit, bazându-ne exclusiv pe aspectul său sau pe ceea ce deține material, este o concepție greșită și ne inhibă în descoperirea adevăratei fericiri personale.

În cele ce urmează îți voi împărtăși opt modalități de a atinge fericirea personală.

1. Ai grijă de tine. Toate nevoile tale trebuie să fie satisfăcute și ar trebui să lucrezi activ la a face ceva pentru tine în fiecare zi. Nu îți mai pune în cârcă problemelor altora. Ar trebui să fii cea mai importantă persoană pentru tine.

2. Lucrează la visele tale. Nu ar trebui să treacă o zi în care să nu fie o parte din ea, oricât de mică, dedicată viselor și obiectivelor tale. Chiar dacă sunt doar cinci minute, va fi atât de multă împlinire în acele cinci minute încât vei fi încurajat să petreci mai mult timp dedicat realizării visului tău.

3. Folosește confirmări de fericire. Tone de cărți și site-uri web oferă cuvinte frumoase de fericire. Citatele și mărturiile despre fericire sunt minunate de citit și îți reafirmă misiunea de bucurie. Oamenii sunt creaturi ale obiceiurilor și avem nevoie de amintiri constante ale lucrurilor înainte ca acestea să devină a doua natură pentru noi. Prin urmare, confirmările funcționează pentru a ne antrena mintea într-un nou mod de a gândi și de a ne apropia de împlinirea noastră.

4. Fii recunoscător. Recunoștința este crucială în atingerea fericirii. Lucrurile pe care le ai în prezent în viață au fost odată o dorință, așa că trebuie să fii recunoscător pentru manifestările actuale din viața ta, dacă vrei ca acestea să continue într-un mod pozitiv. Universul funcționează vibrațional: dacă ești întotdeauna recunoscător, vei primi mai multe motive pentru a fi recunoscător.

5. Nu fă comparații. Când te compari cu viața unei persoane despre care presupui că se descurcă mai bine decât tine, te pregătești, de fapt, pentru lupte mentale și instabilitate emoțională. Sentimentul că cineva nu merită ceva la fel de mult ca tine, te va înnebuni. Ceea ce Universul are pentru tine va veni la tine dacă ai îndeajunsă răbdare.

6. Sărbătorește mici victorii. Fiecare lucru mic pe care îl faci contează. Lăuda-te pentru victorii mici, victoriile mici se adună la victorii mari. Sărbătorirea lucrurilor mici te va ajuta să te concentrezi asupra obiectivului mai mare în minte. Dacă lucrurile mici se fac, atunci există doar o chestiune de timp înainte ca marele obiectiv să fie atins și el.

7. Crezi că meriți. Meriți să fii fericit! Nu ai făcut nimic în viața ta care să fi decis în cele din urmă că nu poți avea bucurie. Trebuie să știi și să înțelegi că meriți să fii fericit și că ești singura persoană responsabilă de a te face fericit.

8. Stai departe de negativitate. Negativitatea vine de pretutindeni. Este de datoria ta să recunoști când ceva te face să te simți inconfortabil și nu adaugă valoare vieții tale. Este crucial să faci tot posibilul pentru a scăpa din viața ta de energie negativă, oameni, situații etc. Nu se poate obține fericirea într-o atmosferă plină de negativitate.

Fericirea poate fi atinsă de toți. Este important să ne amintim că viziunea tuturor asupra fericirii arată diferit și este imperativ să nu ne comparăm fericirea cu cea a altcuiva. Fericirea este ca o amprentă: este unică pentru fiecare individ.
8 ”sfaturi” pentru a fi mereu fericit 8 ”sfaturi” pentru a fi mereu fericit Reviewed by Sabina Laiber on ianuarie 11, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.