Dimineața de Crăciun

Este dimineața de Crăciun și încă o dată realizez că există foarte mulți oameni triști... Se spune că de sărbători simți cu adevărat dacă ești singur. Poate te gândești că ar fi trebuit să faci alte alegeri în viață, dar acum ce mai contează ce puteai face în trecut? Există posibilitatea să îmbătrânești fiind singur/ă, dar oare cine nu e singur/ă când e bătrân/ă? De aceea este atât de frumoasă tinerețea când crezi că poți muta și munții din loc. Nebunia și pofta de viață din tinerețe aduc în timp înțelepciunea bătrâneții. Anul acesta, 2020, poate ai realizat multe lucruri, atât materiale, cât și emoționale, dar poate ai câștigat calitatea cea mai de preț a unui om: de a se ferici și mulțumi pe sine însuși! Sper ca începând din această clipă să faci pași mici spre a fi mulțumit/ă cu viața pe care o ai. Să fii deschis/ă să primești ceea ce meriți și să învăți din greșeli pentru a merge zâmbind mai departe. Viața este prea scurtă și cât mai este din ea măcar să fie de acum încolo plină de provocări incitante!
În anul 2020 am învățat cu toții că familia este importantă și că banii într-adevăr întrețin relațiile între oameni.

Nu uita această rugăciune:

Iartă-mă, Doamne, că am uitat de unde am plecat! Ajută-mă, Doamne, să descopăr că nu am trăit degeaba! Facă-se Voia Ta! Amin!
Dimineața de Crăciun Dimineața de Crăciun Reviewed by Sabina Laiber on decembrie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.