Lămpile din sare de Himalaya - beneficii pentru sănătate

Suntem fiinţe cărora ne place lumina şi când în jurul nostru, în întuneric, suntem înconjuraţi de lumina caldă a unei veioze, starea noastră de spirit este una mai bună. Sigur ai observat că, dacă afară este cerul înnorat sau plouă, nu ai aceiaşi poftă de viaţă ca atunci când cerul este senin şi soarele îşi trimite căldura şi lumina sa către pământ.

De câteva luni mă bucur să am o veioză din sare de Himalaya. Auzisem numai de bine despre acest accesoriu pentru casă şi am zis să testez dacă într-adevăr are şi efecte terapeutice. M-am convins că are, deoarece mă simt mult mai bine şi sigur nu e efectul Placebo.

Dacă nu preferi să citești, poți sări peste text și să vizionezi videoclipul aici:


Poate nu te-ai gândit niciodată la ionii atmosferici pozitivi şi negativi, de unde vin şi ce efecte au asupra ta sau poate te-ai gândit doar la persoanele pe care le cunoşti cu numele de Ion, care pot fi pozitivi sau negativi :).

Ionii pozitivi şi ionii negativi se creează în aer, iar sub influenţa unor energii, cum ar fi emanaţiile radioactive din pământ, aer sau dintr-o moleculă de gaz, se desprinde un electron. Electronul desprins se combină cu o moleculă vecină şi o tranformă pe aceasta în ion negativ, iar cea fără electronul în cauză devine ion pozitiv. Ionii pozitivi, care nu sunt prea pozitivi pentru sănătatea umană, sunt creaţi de echipamente electronice pe care mai toţi oamenii le au în casă în societatea contemporană: televizoare, tablete, mobile, aparatură electrocasnică şi alte echipamente care bombardează aerul pe care îl respirăm fără să avem habar de poluarea electronică. Poate acum îţi explici de ce îţi place să mergi în vârf de munte sau la mare pe plajă, acolo găseşti ioni negativi benefici stării tale de sănătate şi confort psihic.

Recomandarea mea este să-ţi achiziţionezi o lampă din sare de Himalaya care emite ioni negativi şi te vei bucura de efectele ei:

- becul din interiorul ei încălzeşte cristalele de sare şi intensifică efectul ionizării camerei
- aerul din încăpăre este mult mai curat
- vei respira mult mai uşor
- vei răci mai rar
- scapi de alergii
- umiditatea din încăpere se atenuează
- vei dormi mult mai bine, aşa că scapi de insomnii
- vei avea o stare de relaxare

Pe lângă toate minunile pe care le face asupra sănătăţii tale sarea de Himalaya, te vei bucura să ai un ambient plăcut şi relaxant, şi chiar poţi medita la lumina blândă a veiozei tale.

Cum îţi vei da seama dacă ai o lampă autentică sau una fake?

- sarea veiozei trebuie să fie umedă sau chiar udă mai ales în locurile cu umiditate crescută
- cere detalii producătorilor dacă sarea lămpii este extrasă chiar din minele din Khewra, la poalele munţilor Himalaya, din Pakistan - este unicul loc unde este această sare roz.

După ce îţi vei lua o veioză din sare de Himalaya sunt sigură că îţi vei mai dori una şi în altă cameră a casei tale, exact cum faci atunci când îţi cumperi o floare, cu cât ai mai multe, cu atât îţi doreşti şi mai multe, ceea ce e bine pentru tine şi familia ta.



Eu mă bucur să am acest accesoriu benefic în casa mea şi îţi recomand cu căldură, căldura vindecătoare a veiozei din sare de Himalaya!






Lămpile din sare de Himalaya - beneficii pentru sănătate Lămpile din sare de Himalaya - beneficii pentru sănătate Reviewed by Sabina Laiber on iunie 03, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.