Salam de biscuiţi cu rahat cu nucă

Numai când mă gândesc la ceva dulce deja orice stare aiurea aş avea îmi trece. Cât de importantă este imaginaţia!
Azi îmi imaginez o lume în care toţi oamenii sunt fericiţi şi sănătoşi. Este ceva posibil doar în imaginaţia mea, realitatea este alta pe care o ştim cu toţii.
M-am cam săturat să scriu despre cum ar fi fain să fie aia sau cealaltă. Hai să privim clar ceea ce se întâmplă în jur şi să vedem cu ceea ce suntem de acord şi cu ceea ce putem schimba pentru a ne fi bine. Binele ăsta e relativ. Că poate mie îmi e bine să mânânc dulce, dar altora li s-ar face rău. Deci e clar şi de necontestat că ceea ce pentru tine e bine, pentru altcineva poate să fie rău. Aşadar să lăsăm comparaţiile. Nimeni nu seamănă cu nimeni. Avem unele obiceiuri comune, dar fiecare îşi are propria existenţă.
Multe iluzii avem până când ne dăm seama că ceea ce e cu adevărat important se întâmplă acum. Clipa asta este a ta. O trăieşti acum. Până mâine mai sunt mii de clipe. Stop! Multe tâmpenenii am scris mai sus.
Ştii ce?
Fă ce vrei! Nu te lua după nimeni! Fii tu!
Eu mânânc acum cel mai bun salam de biscuiţi cu rahat şi cu multă nucă.
Salam de biscuiţi cu rahat cu nucă Salam de biscuiţi cu rahat cu nucă Reviewed by Sabina Laiber on mai 10, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.