FOREO Luna™ Play Plus - dispozitiv de curăţare facială

După vârsta de 30 de ani preocuparea privind întreţinerea tenului începe să fie mai complexă, deoarece încep să se pronunţe ridurile de expresie. Este adevărat că moştenirea genetică este foarte importantă, dar având în vedere că aerul din oraş nu mai este atât de curat ca altădată datorită poluării excesive, atunci este necesar să avem o curăţare facială eficientă.

Am fost foarte fericită când am descoperit dispozitivul abarke de curăţare facială FOREO Luna™ Play Plus şi îl folosesc zilnic. Am fost destul de uimită să descopăr acest dispozitiv uşor de întrebuinţat care îţi garantează şi un masaj plăcut al pielii, obişnuită fiind doar să îmi folosesc degetele pentru a-mi masa uşor pielea pentru curăţarea feţei.

FOREO Luna™ Play Plus  este deja parte din rutina mea zilnică de întreţinere a tenului. Îmi place că este roz şi mă duce cu gândul că sunt o prinţesă răsfăţată. Se poate găsi şi pe alte culori, dar fiecare cu preferinţele sale şi cu imaginaţia sa.


Efectele acestui tratament zilnic al tenului se văd foarte rapid oferind o curăţare eficientă şi gentilă datorită faptului că dispozitivul este acoperit de un silicon ultra-delicat deloc abraziv perfect pentru orice tip de piele.

Cum se foloseşte















Se umezeşte faţa cu gelul de curăţare preferat, eu folosesc Tea Tree Gel de la Dr. Organic pentru că îi prieşte tipului meu de ten uleiul de arbore de ceai, uleiul de coajă de lămâie, uleiul de mandarin roşu şi extractul de hamamelis şi apoi umeziţi şi porniţi FOREO Luna™ Play Plus  şi prin mişcări circulare deplasaţi dizpozitivul pe faţă timp de 2 minute sau cât consideraţi necesar pentru o curăţare eficientă. Apoi clătiţi faţa cu apă şi vă aplicaţi crema hidratantă pentru noapte preferată. 

Eficacitatea folosirii acestui dispozitiv este garantată pentru orice tip de ten care se confruntă cu probleme gen: acnee, puncte negre, pori dilataţi, dar şi celorlalte tipuri de ten.
FOREO Luna™ Play Plus curăţă în profunzime orice tip de ten de impurităţi, de celule epiteliale moarte, de sebum şi de surplusul de machiaj.
Faţa devine luminoasă şi revigorantă, dar mai ales sănătoasă.

Concluzii

Recomand să folosiţi  peria sonică FOREO Luna™ Play Plus şi veţi vedea în fiecare dimineaţă şi în fecare seară un chip luminos şi sănătos care vă zâmbeşte în oglindă oriunde v-aţi afla. Dispozitivul este confortabil de ţinut şi poţi să îl iei cu tine oriunde mergi. Este ergonomic şi uşor, este 100% impermeabil şi are doar o baterie AAA care îi dă viaţă pentru 400 de utilizări.


Pentru mine FOREO Luna™ Play Plus  este porţia de Oreo din fiecare zi!!! :)


FOREO Luna™ Play Plus - dispozitiv de curăţare facială FOREO Luna™ Play Plus - dispozitiv de curăţare facială Reviewed by Sabina Laiber on mai 16, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.