Clarins - Double Serum - ser intensiv împotriva îmbătrânirii pielii



Am cumpărat acest serum de curând de la un magazin Sephora şi mă bucur că a intrat în regimul meu de îngrijire a tenului. Nu aşteptaţi efecte de hocus-pocus  însă este un produs foarte bun care face faţă apariţiei semnelor de îmbătrânire pe termn lung. Efectele sale sunt cu atât mai vizibile cu cât este folosit ca parte a unui program de îngrijire, adică este indicat să se folosească împreună cu o loţiune tonică şi o cremă antirid.

Double Serum are un ambalaj foarte bine pus la punct.  Cele două componente ale acestuia, serul pe bază uleioasă şi serul apos sunt menţinute separat până în momentul pompării.  Atunci când pompiţa superioară este apăsată iese un ser deja mixat şi într-o cantitate bine definită.




Cum se aplică serul:

-          Înainte de a aplica orice tip de ser, faţa trebuie demachiată/curăţată în prealabil.

-          După curăţare se aplică o loţiune tonică, de preferat fără  alcool, pentru a echilibra PH-ul pielii care se modifică de obicei după spălarea pe faţă datorită PH-ului diferit al apei.

-          Apoi se aplică Clarins Double Serum cu mişcări uşoare de tamponare dar şi circulare în jurul pomenţilor. Se masează atât pe faţă,  dar şi în zona gâtului.  Înainte de aplicare serul se masează uşor în palme pentru a activa ingredientele acestuia. Se folosesc doar câteva picături altfel produsul poate lăsa un film gras.

-          Dacă se doreşte se poate da peste cu o cremă hidratantă sau antirid. Double Serum poate creşte absorbţia în piele a unei creme cu până la 5 ori mai mult.




Ingrediente şi eficacitate

Clarins Double Serum are o componentă hidrică şi una lipidică, de unde derivă şi numele de “double serum”.  Clarins susţine că au fost combinate cele mai puternice antirid ingrediente solubile în apă şi în ulei care ameliorează aspectul ridurilor, micşorează porii, îmbunătăţeşte elasticitatea şi uniformizează tonul pielii.

Acest ser conţine peste 20 de extracte din plante.  Printre acestea se numără: turmeric, cacao, mango, avocado, floare de colţ, ghimbir, goji, castane, quinoa, salicornia, alge marine, cătină, ortosifon etc, toate combinate aducând un aport de hidratare profundă şi un efect anti-îmbătraâire ridicat.

Ingredientul vedetă din noul Clarins Double Serum este extractul de rădăcină de turmeric. Din ce în ce mai mult turmericul este recunoscut pentru proprietăţile sale antiinflamatoare şi vindecătoare. Multe dintre efectele sale benefice sunt mediate de către componentele curcuminoide, în special curcuminul. Acesta ajută la reducerea lipidelor din sânge şi îmbunătăţeşte activitatea cardiovasculară.  Are posibile efecte de înhibare a activităţii celulelor canceroase, dar şi efecte antibacteriene ridicate.

Turmericul are efecte benefice asupra tenului în ceea ce priveşte vindecarea rănilor şi prezintă protecţie antioxidantă crescută împotriva radicalilor liberi. Amână şi reduce aspectul ridurilor, combate acneea, încetineşte creşterea părului facial şi uniformizează nuanţa pielii.

Lista completă a ingredientelor este:


Concluzii

Clarins Double Serum este cu siguaranţă un produs care merită încercat. Este recomandat tuturor segmentelor de vârstă, indiferent de tipul de piele, datorită acţiunii sale complexe şi efectelor sale multiple care împletesc hidratarea cu reducerea ridurilor, aducând un plus de tinereţe şi luminozitate atunci când este folosit în mod corect. 
Clarins - Double Serum - ser intensiv împotriva îmbătrânirii pielii Clarins - Double Serum - ser intensiv împotriva îmbătrânirii pielii Reviewed by Sabina Laiber on mai 16, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.