Crema Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment de la Dr. Jart+

     Persoanele care se confruntă cu problema petelor roşii de pe faţă le recomand să folosească cu încredere crema Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment de la Dr. Jart+. Eu folosesc acest produs de câteva săptămâni şi sunt uimită că petele de roşeaţă de pe faţă au dispărut complet. Faţa mea a căpătat strălucirea şi prospeţimea dorită de multă vreme.

Este o cremă tratament care se foloseşte pentru corectarea roşeţii şi protejează foarte bine pielea tenului de praful mediului înconjurător.
Culoarea verde pe care o are este datorată compoziţiei de centella asiatică care este o plantă mică în formă de evantai cu frunze verzi şi cultivată în China, India, Japonia, Sri Lanka şi Indonezia.
 Această plantă este recunoscută pentru efectele ei medicinale şi mai este cunoscută sub numele de Gotu Kola.
Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment odată aplicată pe faţă capătă nuanţa tenului ea fiind iniţial de culoare verde.
Persoanelor cărora nu le place să folosească fondul ten le recomand această cremă care are aceleaşi beneficii ca un fond de ten. Cicapair estompează micile defecte ale pielii oferind strălucire, protecţie împotriva factorilor de poluare externi, hidratare, calmarea pielii, diminuarea inflamaţiilor, oferă protecţie SPF 30 de lumina UV şi oferă un aspect sănătos al pielii.
Cum se foloseşte
Foarte simplu: după curăţarea tenului se aplică în cantitate mică Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment şi te vei bucura de un chip luminos, protejat şi sănătos. Se poate folosi şi ca primer ajutând la menţinerea machiajului pentru întreaga zi sau noapte.

Ce conţine
Coada şoricelului, centella asiatică şi houttuynia cordata - planta cameleon, infuzie cu sodiu, potasiu, calciu şi magneziu.
Acum ai crema soluţie pentru roşeaţă, acnee şi ten cu imperfecţiuni.
Ce nu conţine
Alcool denaturat, parfum sau culoare artificială, trietanolamină, surfactanţi pe bază de sulfat, triclosan, ulei mineral, DEA şi propilen care cauzează iritarea pielii.
Concluzii
Îmi place foarte mult să folosesc această cremă zi de zi pentru că nu sunt încă adepta folosirii fondului de ten zilnic.
Senzaţia după aplicarea acestei creme este că tenul meu a primit tratamentul bine meritat şi mă simt mult mai frumoasă şi mai deşteaptă că folosesc acest produs all in one 100% natural.
Recomand să vă achiziţionaţi acest produs şi să-l testaţi. Aştept părerile voastre pro sau contra.
"Cel mai bine este să arăţi natural, dar pentru asta ai nevoie de machiaj." spunea Calvin Klein, dar eu l-aş completa puţin: cel mai bine este să foloseşti produse naturale de machiaj pentru a arăta şi a fi naturală. 

Dr. Jart+  foloseşte formule eficiente de tehnologie avansată coreeană de îngrijire a pielii oferind tratamente certificate de ştiinţă pentru a rezulta efecte benefice preocupărilor dumneavoastră privind sănătatea pielii.


Deviza brandului Dr. Jart+ este Trust us. It's worth it. - Ai încredere în noi. Se merită.


Crema Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment de la Dr. Jart+ Crema Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment de la Dr. Jart+ Reviewed by Sabina Laiber on mai 17, 2019 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Bună! Se poate folosi și noaptea? Pe post de crema hidratanta. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună! Da, se poate folosi și noaptea fără probleme, însă ai grijă că lasă urme pe fața de pernă, așa că este indicat să dormi pe un prosop. O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.