Dacă Dumnezeu ar exista...

 

            Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.            Îmi doresc ca oamenii să nu mai fie atât de naivi și chiar să creadă că viața este un dar.

            Am observat în ultimele luni cum om cu om nu se mai înțeleg, chiar dacă își vorbesc aceiași limbă, doar că folosesc frecvențe diferite. Poate nu ai știut, dar atunci când emiți un gând și îl verbalizezi tu emiți o energie în univers, și nu doar în universul tău, ci și în universurile celor din jur.

Oare nu este de ajuns că ne purtăm propria luptă de a ne înțelege pe noi înșine? Până la urmă ce este mai important? Să fim noi în pace cu noi, iar când ești în pace cu tine nu îl mai poți judeca pe celălalt de lângă tine. Fiecare avem un univers atât de magnific care se cere explorat. 

Fă ceea ce simți și nu uita că tot ceea ce faci are legătură în primul rând cu tine și apoi chiar dacă vrei sau nu afectezi și viețile celorlalți.

Nu uita că nu ai apărut degeaba. Ai rolul tău bine definit, doar fii atent/ă la ce îți transmite sufletul!

Poți contribui la liniștea și pacea ființei tale doar prin a lăsa lumina interioară să se reflecte și în exterior.

Dacă Dumnezeu ar exista... Dacă Dumnezeu ar exista... Reviewed by Sabina Laiber on martie 04, 2024 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.