Bună dimineața!

 

Buna dimineața!



M-am trezit foarte devreme azi. Mi-am băut cafeaua ascultând păsările cerului și mergând desculță prin iarbă. Este atât de dificil când ”întâlnești” pe cineva online. Ești plin de neîncredere, pentru că sunt mulți nebuni liberi. Adevărul este că trăim vremuri ciudate și dacă în urmă cu câțiva ani ai fi putut să cunoști pe cineva în viața reală, acum există mai mult posibilitatea de a întâlni pe cineva online.

Toată viața mi-am dorit să întâlnesc pe cineva cu care să-mi petrec restul vieții... mi-am dorit și încă îmi doresc asta. Uneori am impresia că oamenii au uitat să iubească cu adevărat. Când întrebi pe cineva de ce își iubește partenerul, începe să enumere câteva motive, dar răspunsul corect la întrebarea: De ce îl/o iubesc X sau Y este: NU STIU, ÎL/O IUBESC PENTRU CĂ ÎL/O IUBESC!

Relațiile durează din ce în ce mai puțin, pentru că toată lumea se așteaptă mereu să fie bine, dar într-o relație există și neînțelegeri doar pentru a trece peste ele. La bine și la greu pentru totdeauna, aceasta este adevărata relație.

După cum poți vedea sunt filosoafă în această dimineață de iunie, dar am o scuză: sunt licențiată în filosofie. :)

Joc șah în fiecare zi și sunt fascinată de modul în care găsesc de fiecare dată o strategie diferită în funcție de partenerul meu de joc. Exact ca în viață... unde trebuie mereu să te adaptezi și să găsești soluția perfectă pentru a fi mereu în armonie cu tine și cu ceilalți.

Am atașat aici un filmuleț realizat de dimineață, până să răsară soarele, cu florile din grădină. O parte din bucuria mea de dimineață o împărtășesc cu tine.

Bună dimineața, suflete! Bucură-te de viață, chiar este frumoasă atunci când apreciezi și ești recunoscător pentru tot ceea ce ai!

 


 

Bună dimineața! Bună dimineața! Reviewed by Sabina Laiber on iunie 09, 2022 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.