Mamă, te iubesc!


Mamă, îmi pare rău că nu am voce şi că nu ştiu limba rusă pentru a încerca măcar să îţi transmit aceste versuri din melodia de mai sus... unde m-am regăsit şi te vei regăsi şi tu.
Am făcut multe greşeli, mamă. Puţine mame ar fi înţeles şi ar fi tolerat o fată ca mine... şi ar fi iubit-o în continuare primind-o acasă sau ajutand-o când nu era de ajutat. Mi-ai dovedit şi tu, şi tata, că indiferent cât v-am blamat eu că nu m-aţi dorit, iubit că voi chiar mă iubiţi necondiţionat.
Mulţumesc!
Ştiu că nici acum nu sunt cum v-aţi dori să fiu, dar se pare că într-adevăr am ales să merg pe un drum anevoios.
Sunt fericită cu alegerile mele, chiar dacă sunt zile în care îmi plâng de milă ca proasta. :)
Mamă, îţi mulţumesc că datorită ţie am învăţat ce înseamnă să fii un pumn de fier într-o mănuşă de catifea şi îţi sunt recunoscătoare pentru toate acele momente în care după o dezamăgire în dragoste te uitai blând la mine şi îmi spuneai: "Sabinuţa, orice iubire se înlocuieşte cu alta şi nu era pentru tine, de aia nu mai e lângă tine!"
Da, nu am avut mare noroc în dragoste, cu toate că am fost iubită,poate mai sunt iubită în secret :), dar poate nici eu nu am ştiut pe cine să aleg să iubesc şi m-am mulţumit cu ce a oferit momentul.
În fine!
Da, nu am o carieră de succes, iar la vârsta mea altele deja au cel puţin 15 ani vechime în muncă şi un statut bine definit. Eu am ales alte nebunii: să călătoresc (mă amuzi de fiecare dată când îmi spui că m-am plimbat pentru tot neamul), să mă duc la tot  felul de cursuri ciudate pentru tine, dar interesante pentru mine, să am prieteni "ciudaţi", să nu stau deloc pe acasă şi să insist să nu fiu ca majoritatea.
Ştiu că şi pe tine şi pe tata v-am făcut mult să suferiţi, dar ştiu că vă bucuraţi într-un final că până la urmă nu am comis mari erori.
Pentru mine e grav să te:
- droghezi
- prostituezi
Să:
- furi
- omori
- minţi
Să fii:
- pupincurist/ă
- libidinos/ă
- agresiv/ă
- alcoolic/ă
Deci nu am făcut grav nimic cu adevărat, sau poate am mai făcut, dar aţi trecut cu vederea şi m-aţi susţinut moral şi financiar când mă aşteptam mai puţin.
M-aţi învăţat să cer când am nevoie de ceva.
Ştii ce îţi cer, mamă?
Să trăieşti sănătoasă şi fericită cel puţin încă 50 de ani!!!
Te iubesc şi îţi mulţumesc că mă iubeşti!
Cu toate nebuniile mele din trecut, azi vă spun, dragi părinţi, că vă sunt recunoscătoare pentru ceea ce sunt acum!

Mamă, te iubesc! Mamă, te iubesc! Reviewed by Sabina Laiber on ianuarie 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.