A asculta oamenii e un bine făcut răsplătitDe când eram mică mi-a plăcut să ascult pe fiecare om în parte, indiferent de vârsta pe care o avea.
Şi acum fac la fel. Ascult poveşti de viaţă şi aflu tot felul de lucruri la care nici ăn vis nu aş găsi.
Sâmbătă, după terminarea evenimentului "Descoperă ARTA", am mers cu o fostă colegă de liceu (Clary) şi cu câţiva prieteni de ai ei la un suc "La Strada" să mă relaxez. Nu aveam chef de vorbă fiind destul de obosită.
O vreme am preferat să ascult poveştile lor până când am aflat că la masa la care eram una dintre persoane era cunoştiinţă veche cu un fost coleg de generală. Astfel universul a făcut să vină la suc si fostul meu coleg (Daniel).
Eram astfel la masă cu o colegă de liceu (am terminat liceul în 2000 - Liceul teoretic "Ion Barbu" - Piteşti) şi un coleg de generală (am terminat generala în 1996 - Generala Nr. 2 - Piteşti).

Doamne, ce au trecut anii!
Colegul repară maşini de spălat şi frigidere, iar colega munceşte în timpul verii prin ţări străine.
Fiecare luptă cum se poate să aibă un trai decent, dar ceea ce este important e că sunt sănătoşi.
În viaţa aceasta scurtă sunt câteva lucruri importante: credinţa, recunoştiinţa şi iubirea.
Atât timp cât crezi în ceea ce faci şi îţi place ceea ce făptuieşti fiind recunoscător pentru fiecare clipă trăită iubind viaţa aşa cum e ea: plină de diversitate în unitate te poţi numi un om bogat!

A asculta oamenii e un bine făcut răsplătit A asculta oamenii e un bine făcut răsplătit Reviewed by Sabina Laiber on decembrie 08, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Anunț important pentru iubitorii de artă și cultură românească!

Bună!      După cum spuneam luna trecută pe grupul ”ASOCIAȚIA POARTA CĂTRE TINE” de pe Facebook vor începe ceva evenimente culturale organiz...

Un produs Blogger.