Bogatia fiintei umane consta in liniste sufleteasca




Am lasat in mine trairi sa imi umple fiinta.
Nu pot scrie decat atunci cand s-au construit in mine cuvinte ce pot exprima intamplarile traite.
Au trecut zle, nopti, saptamani si luni in care am observat ca a trai este un miracol.
Ma bucur atunci cand vad un zambet sincer si din suflet pe chipul unui batran ce primeste un sprijin pentru a cobori o treapta din partea unui copil ce ajuta dezinteresat, asa cum parintii lui l-au ajutat sa faca primii pasi.
Stiati ca parintii sunt cei care ne iubesc neconditionat? Acum daca felul lor de a iubi nu este asa cum ne dorim, asta nu inseamna ca nu ne iubesc.Multi parinti vor sa avem parte de ceea ce nu au avut ei parte. E normal pe de o parte, dar cred ca ceea ce are nevoie un copil este afectiune si libertatea de a-si exprima personalitatea.
Daca unii dintre noi sunt confunzi in relatia de cuplu este pentru ca in copilarie parintii nu au stiut sa isi exprime iubirea.
Iubim fiecare in felul nostru si de multe ori suntem surprinsi ca putem iubi atat de mult, incat daca te intrebi cat de mult iubesti raspunsul este "nu stiu".
Sa te simti iubit si apreciat este ca si cum ai avea un giuvaier.
Bogatia fiintei umane consta in liniste sufleteasca.



Bogatia fiintei umane consta in liniste sufleteasca Bogatia fiintei umane consta in liniste sufleteasca Reviewed by Sabina Laiber on noiembrie 20, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.