Act ori fapt?

Stiai ca si tu esti actor/actrita???
Daca nu esti pe o scena si crezi ca nu ai spectatori care sa te aplaude si care sa iti ofere flori si felicitari, nu inseamna ca nu esti actor/actrita!!!
Esti pe scena cea mai mare a universului! Esti pe scena vietii tale!!!
Ai un decor atat de mobil si atat de complex si ai mii, milioane, miliarde de spectatori!
Tu nu te dresezi doar unui segment de public. Tu te adresezi intregului glob pamantesc. Cele mai multe aplauze le primesti atunci cand nici nu te gandesti. Chiar acum cineva iti zambeste si te sprijina cand tu deja ai intrat in alt rol din spectacolul din aceste clipe pe care le traiesti. Stii cine este aceasta persoana vesela? Probabil ca da, probabil ca nu. Eu nu am sa iti spun si am sa te las sa descoperi singur/a.
Tu esti actorul, scenaristul, regizorul, chiar uneori si decorul spectacolui tau. Pe scena ta, chiar si pe a mea, si chiar pe scena fiecaruia dintre noi se intampla multe, in culisele sufletelor noastre suntem protagonistii principali, nu exista viata dincolo de scena, decat atunci cand sufletul nostru paraseste recuzita principala: trupul.
Joaca! Joaca-te! Fii interpretul/interpreta propriului tau spectacol pastrand bucuria vie a aplauzelor realizate din bataile de aripi a ingerilor tai!!!



Act ori fapt? Act ori fapt? Reviewed by Sabina Laiber on august 22, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.