Respira teatru

In acest week-end am fost la  Festivalul - 25 De Ore De Teatru Non Stop - Sibiu.
A meritat fiecare minutel petrecut alaturi de oameni frumosi ce s-au putut transpune excelent in rolurile jucate.
Am fost un observator atent la piesele: 


„Colibri” de Garret Jon Groenveld. Distribuţie: Laurenţiu Bănescu, Daniel Popa. Regie: Florin Piersic Jr.Coregrafie: Silvia Călin. Scenografie: Summer Wood. Producţie: Doctor’s Studio. Durată: 1h 20' - jucata remarcabil si cand aveti ocazia sa o vedeti.
„Omul-Pernă” de Martin McDonagh. Distribuţie: Rareş Andrici, Cosmin Dominte, George Lepădatu, Tudor Andronic. Regie: Florin Grigoraş. Durată: 2h 10' - m-a uimit placut cat de realist a fost jucata aceasta piesa. Culmea, nici macar o singura data nu am cascat. Se mai intampla sa ma ia chiar si somnul la anumite piese de teatru. :) Recomand cu toata increderea aceasta piesa!
„Absolut” un spectacol al Teatrului Act cu Marcel Iureş în regia lui Alexandru Dabija. Durată: 1h 30' - doamnele, domnilor, domnisoarelor si domnisorilor un lucru e cert si indubitabil ABSOLUT ca Marcel Iures este un actor desavarsit! Nu am cuvinte sa descriu ce mare om si mare caracter este Ivan! :P


Am scris despre acest eveniment pentru ca intr-adevar merita sa acordam atentie unor oameni - ACTORII - ce in fiecare clipa lucreaza cu ei insisi pentru a ne putea oferi noua (publicului larg) "realitatea" la vedere!
In Sibiu se intampla lucruri fenomenale si cu ocazia asta felicit din tot sufletul organizatorii acestui eveniment si  tuturor ce s-au implicat in a da o mana de ajutor hranei sufletului nostru:  ARTA!
Nimic din ceea ce este omenesc nu este mai important decat sa ne exprimam sinele/scanteia atat in interior, cat si in exterior!

Respira teatru Respira teatru Reviewed by Sabina Laiber on aprilie 02, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Anunț important pentru iubitorii de artă și cultură românească!

Bună!      După cum spuneam luna trecută pe grupul ”ASOCIAȚIA POARTA CĂTRE TINE” de pe Facebook vor începe ceva evenimente culturale organiz...

Un produs Blogger.