Respira teatru

In acest week-end am fost la  Festivalul - 25 De Ore De Teatru Non Stop - Sibiu.
A meritat fiecare minutel petrecut alaturi de oameni frumosi ce s-au putut transpune excelent in rolurile jucate.
Am fost un observator atent la piesele: 


„Colibri” de Garret Jon Groenveld. Distribuţie: Laurenţiu Bănescu, Daniel Popa. Regie: Florin Piersic Jr.Coregrafie: Silvia Călin. Scenografie: Summer Wood. Producţie: Doctor’s Studio. Durată: 1h 20' - jucata remarcabil si cand aveti ocazia sa o vedeti.




„Omul-Pernă” de Martin McDonagh. Distribuţie: Rareş Andrici, Cosmin Dominte, George Lepădatu, Tudor Andronic. Regie: Florin Grigoraş. Durată: 2h 10' - m-a uimit placut cat de realist a fost jucata aceasta piesa. Culmea, nici macar o singura data nu am cascat. Se mai intampla sa ma ia chiar si somnul la anumite piese de teatru. :) Recomand cu toata increderea aceasta piesa!




„Absolut” un spectacol al Teatrului Act cu Marcel Iureş în regia lui Alexandru Dabija. Durată: 1h 30' - doamnele, domnilor, domnisoarelor si domnisorilor un lucru e cert si indubitabil ABSOLUT ca Marcel Iures este un actor desavarsit! Nu am cuvinte sa descriu ce mare om si mare caracter este Ivan! :P


Am scris despre acest eveniment pentru ca intr-adevar merita sa acordam atentie unor oameni - ACTORII - ce in fiecare clipa lucreaza cu ei insisi pentru a ne putea oferi noua (publicului larg) "realitatea" la vedere!
In Sibiu se intampla lucruri fenomenale si cu ocazia asta felicit din tot sufletul organizatorii acestui eveniment si  tuturor ce s-au implicat in a da o mana de ajutor hranei sufletului nostru:  ARTA!
Nimic din ceea ce este omenesc nu este mai important decat sa ne exprimam sinele/scanteia atat in interior, cat si in exterior!





Respira teatru Respira teatru Reviewed by Sabina Laiber on aprilie 02, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.