Bună dimineaţa, natură vie!

Ca în fiecare dimineaţă deschid obloanele ochilor uşor şi privesc ceea ce e ăn jurul meu... privesc persoana ce doarme lângă mine... zâmbesc :)... îmi relaxez corpul înţepenit.. e nasol să dorm pe spate, dar dacă vreau să merg mai departe - asta e "strategia" actuală de existenţă a fiinţei mele... Păsărele se aud afară... e spectacolul vieţuitoarelor naturii... trilul păsărilor mă ajută să mă bucur că respir într-o nouă zi şi sunt recunoscătoare.... mă ridic uşor în fund... privesc spre ferestrele camerei şi mă minunez de verdele aprins a frunzelor copacilor ce se văd clar prin fereastra larg deschisă... Tiptil mă retrag din camera unde am dormit şi mă îndrept spre calculator pe care-l pornesc... Îmi iau cafeaua deja pregatită de cu seară de "mama casei" - Tica - Fie binecuvântată! - pentru tot ce a făcut pentru oamenii din jurul ei! :) Mă aşez în faţa monitorului şi mă conectez la o altă lume... lumea virtuală, dar pentru noi, majoritatea, atât de reală! Îmi aprind prima ţigară..., şi îmi verific căsuţele poştale virtuale... Mda... Sunt pline! E de bine! Deschid şi Facebook... Wow! Câtă informaţie! O vreau pe toată! Dar, hai Sabina, ia aminte cât îţi e necesar! :P Dau like şi copy-paste şi mă inspir, inventez, ca mai apoi să mă apuc să creez! Mulţumesc, oameni ce vă iubesc! Chiar pe unii vă iubesc din tot sufletul cu tot sufletul meu! O zi frumoasă şi inspirată în ceea ce ţi-ai propus azi!
Bună dimineaţa, natură vie! Bună dimineaţa, natură vie! Reviewed by Sabina Laiber on iunie 18, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Anonim22:51

    Dau like si copy-paste si ma inspir, inventez, ca mai apoi sa ma apuc sa creez!


    hahaha! oare copii se fac tot cu copy-paste????

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, simt ca doresti un raspuns pe masura ironiei tale subtile. :P
    Dau like la ceea ce posteaza altii si apoi dau copy si paste in multele grupuri in care sunt pe Facebook si alte grupuri de discutii de pe net... Inventez ce imi vine pur si simplu in cap: pe moment. Ca mai apoi ceea ce mi-a venit sa pun in practica. Pe mine nu ma intereseaza copiii. Ca daca ma interesau faceam si eu cativa, dar las pe alte femei care au timp de cresterea si educatia copiilor. Nu-mi permite timpul sa am un copil. Sunt constienta ca nu as fi o mama pe masura asteptarilor mele. Asa ca renunt la o familie traditionala in favoarea altor planuri individuale si colective. Dar cum sa ma intelegi tu cand te ascunzi sub o identitate ascunsa??? O seara frumoasa si o viata pe masura dorintelor tale!!! Multumesc pentru ca ti-ar rapit din timpul pretios ca sa postezi un comentariu "anonim" mie. Ramai in anonimat... poate asa esti mai fericit/a... Fiecare cu alegerile sale in viata... Servus!

    RăspundețiȘtergere


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.