gândind la...



Mă gândeam acum la tine, probabil te întrebi ce e cu mine şi un gând al tău m-a atins puternic în suflet.
Da! Trebuie să îţi explic ce este cu mine. Am trăit experieţe frumoase, dar şi experienţe extrem de dureroase. Mi-am promis în urmă cu ceva timp că nu am să îmi mai rostesc iubirea, ci doar am să mi-o trăiesc în mine. Adevărat că uneori privirea pe care ţi-o dăruiesc, în anumite momente, este răspunsul pe care ţi-l dau la întrebarea: "Ma iubeşti, Sabina?".
Sunt la superlativ absolut convinsă că iubirea dăruită din suflet pentru suflet face să se realizeze transformarea răului în bine unificator.
Ai răbdare cu mine! Ştiu că uneori îţi este cam greu, dar cu răbdarea treci marea de lacrimi din sufletul meu, cât şi de marea de lacrimi din sufletul tău.
Ştii tu, oare, unde putem ajunge? Îţi dau doar un indiciu: uită-te cu ochii invers - dinspre interior. Priveşte-ţi fiinţa în interior şi ascultă-ţi ritmul bătăilor fiecărei părticele ce te întregeşte ca fiinţă. Avem cu toţii acelaşi refren în melodia sufletului, şi anume: eu, tu, noi şi ei suntem toţi din acelaşi ecosistem şi trăim pentru un ţel etern să fim veşnici prin iubire de căţel. - câinii sunt printre singurele animale care îşi dedică întreaga viaţă stăpânilor şi gliei.
Superb! Drum bun, suflet rebel!
gândind la... gândind la... Reviewed by Sabina Laiber on iulie 27, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.