Tot ce am iubit a fost...


Preţuim cu adevărat "ceva" atunci când am pierdut.
Iubirea întodeauna doare la un moment dat. Toate bune şi frumoase la început, dar apoi vine un timp când relaţia păşeşte pe teritoriul obişnuinţei şi ai impresia că vrei altceva. Dar de fapt acel altceva e doar o iluzie. Se spune că tot ceea ce avem nevoie este acum şi aici. Dacă laşi mintea şi gânduri-dorinţă la o parte şi îţi asculţi inima eşti un om împăcat cu tine. Pe celălalt pe care-l întâlneşti nu este întâmplător să-l ai alături. Călătoria vietii este lungă sau scurtă, destinaţia nu o ştie nimeni chiar dacă mulţi dau doar cu presupusul că ar ajunge undeva anume. Momentul de acum este cel mai important! Când ajungi ca fiecare gură de aer pe care o respiri să o apreciezi, atunci, ai să te bucuri cu totul de ce minune esti: existând.
Viaţa de unul singur este extrem de dificilă, apoi cea în doi. Dar nimic nu este imposibil. Ce vreau, eu, să spun aici? Că de cuvinte suntem sătui cu toţii.
Vreau să cred cu toată fiinţa mea că şi tu crezi că iubirea din inimă pentru inimă nu moare! Poate nu ai trăit-o niciodată şi asta doar pentru că nu ţi-ai dat voie să fii autentic. Te-ai lăsat pradă gândurilor-dorinţă. Dar nu-i nimic. O dată ce realizezi că puritatea sufletului şi aprecierea fiecărei clipe trăite contează, atunci ai să te înalţi dincolo de spirit! Devii creaţie! Diamantul este mic, dar cât de valoros este! Spun asta în cazul în care uneori te simţi mic şi nepunticios. Toate stările sunt bune. Treci prin ele tocmai să poţi discerne răul şi binele creeându-te un "zeu" din Dumnezeu!
Succes! Am încredere în tine că poţi să îţi atingi inima şi să savurezi clipa!
Tot ce am iubit a fost... Tot ce am iubit a fost... Reviewed by Sabina Laiber on aprilie 16, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:


Spune, te rog! :P

Dacă Dumnezeu ar exista...

                 Dacă Dumnezeu chiar există mi-aș dori să îmi îndeplinească doar o singură dorință.                Îmi doresc ca oamenii s...

Un produs Blogger.